ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.10

Tα συμφέροντα….

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για την ανάγκη να αποφευχθεί η διάρρηξη των σχέσεων ΠΑΣΟΚ - κοινωνίας μετά τα μέτρα λιτότητας που έπληξαν τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους. «Πρέπει να ξαναδιαμορφώσουμε συνεκτικές σχέσεις για να κλείσουμε το ρήγμα που είναι φυσιολογικό ότι υπήρξε από τα μέτρα που πήραμε» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου διαπιστώνοντας ωστόσο ότι υπάρχουν και «συμφέροντα» που όπως είπε: «Αντιδρούν, δεν το λένε επισήμως. Κανείς δεν θα σας το πει επισήμως. Αντιδρούν όμως και βεβαίως υπάρχουν διασυνδέσεις παντού.
Αυτό θα το αντιμετωπίσουμε, θα το δούμε. Αλλά πρέπει να επιμείνουμε».

===================

Σχολιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Ουουουουου σιξ σιξ σιξ σιξ σιξ! Μας ψεκάζουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: