ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.10

Δήλωση Ευ. Βενιζέλου σχετικά με ανάρτηση στο Zougla.gr

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για τη σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Χυδαίο και ταυτόχρονα ανυπόστατο και «άσφαιρο» πρωτοσέλιδο δημοσίευμα ανάρτησε η Zougla.gr, αναφερόμενη στο πρόσωπο μου και την Defensys που, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα διοργανώνει εφεξής η ΔΕΘ.
Έχει ανακοινωθεί επισήμως και στον Τύπο και σε όλους τους διαπιστευμένους στην Ελλάδα πρέσβεις, ότι το ΥΠΕΘΑ αποφάσισε να διακόψει τη μακροχρόνια αδιαφανή πρακτική της παροχής της αιγίδας του -και μαζί σημαντικής υλικής υποστήριξης- σε ιδιωτικές εκθεσιακές δραστηριότητες, όπως η Defendory, που ελέγχονται φορολογικά.
Για το λόγο αυτό το ΥΠΕΘΑ παρέχει την αιγίδα του και στηρίζει ένα μόνο φορέα, τον επίσημο κρατικό εκθεσιακό φορέα, τη ΔΕΘ, που θα διοργανώνει την Defensys.
Ο κ. Δημήτρης Μπακατσέλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης και αδελφός της συζύγου μου, ήταν μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, ως εκ της ιδιότητός του, πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΘ ΑΕ, θέση στην οποία τον έχει διαδεχθεί ο δικηγόρος κ. Γιάννης Κωνσταντίνου.

Το ΥΠΕΘΑ στηρίζει και συνεργάζεται με την ΔΕΘ και με κανέναν ιδιώτη επιχειρηματία. Για όσους παρακολουθούν το διαδίκτυο, η στιγμή κατά την οποία εμφανίστηκε αυτή η άτεχνη και εξόφθαλμα ανυπόστατη συκοφαντία είναι προφανές ότι συνδέεται με τη νευρικότητα που προκαλούν συγκρούσεις «εσωτερικού» χαρακτήρα.

Ας μην μπλέκουν όμως το ΥΠΕΘΑ στις υποθέσεις τους. Η δική μου στάση υπαγορεύεται από θεσμικά κριτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: