ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.7.10

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2010

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Η Cyprus Action Network of America (CANA) διαδήλωσε ολοήμερα απέναντι από την Τουρκική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον DC στις 20 Ιουλίου 2010, εναντίον της συνεχιζόμενης για 36 χρόνια τουρκικής παράνομης εισβολής και κατοχής της Κύπρου που ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου, 1974. Ελληνοκύπριοι διαδηλωτές από τη περιοχή της DC και από άλλα μέρη της Αμερικής όπως τη Φλόριδα και τη Νέα Υόρκη συμμετείχαν στην διαμαρτυρία. Η Ελληνοκυπριακή διαμαρτυρία βοηθήθηκε από υποστηρικτές της Αρμενικής κοινότητας , (οι άνθρωποι των οποίων είναι μέρος της κυπριακής κοινωνίας) και υποφέρουν από την συνεχιζόμενη τουρκική παράνομη στρατιωτική κατοχή της Κύπρου, και από φιλο-Ισραηλινούς ακτιβιστές. Η Ελληνοκυπριακή διαμαρτυρία χαιρέτισε την απόφαση της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας Τζένιφερ Λόπεζ να πει «ΟΧΙ» στους Τούρκους τρομοκράτες. Πανό διαμαρτυρίας τόνιζαν τα τουρκικά εγκλήματα εναντίον των Ελληνοκυπρίων και τη βαρβαρότητα της παράνομης τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης στρατιωτικής παράνομης κατοχής.

Πολλοί διπλωμάτες και δημοσιογράφοι έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο την διαδήλωση, και διπλωματικοί υπάλληλοι από τις γειτονικές πρεσβείες όπως των Ινδιών, Ιαπωνίας και Νοτίου Κορέας εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την πίστη μας προς τη δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα ζητώντας φυλλάδια με πληροφορίες για τα τουρκικά εγκλήματα που διέπραξαν οι Τούρκοι στην Κύπρο.

Ο GUNAY EVINCH ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. Εξω από την τουρκική πρεσβεία οι Τούρκοι έστησαν αντι-διαδήλωση την οποία επέβλεπε στενά o Gunay Evinch, της δικηγορικής εταιρείας Evinch and Saltzman. O Gunay Evinch είναι πλατιά γνωστός ως ο «δικηγόρος της Τουρκικής Πρεσβείας». Ο Gunay Evinch υπερασπίστηκε την Τουρκία ενάντια σε αγωγές από Ελληνοκύπριους Αμερικανούς και είναι ο Πρόεδρος του Τουρκικού λόμπυ. O Gunay Evinch είναι ένας από εκείνους που προωθούν την άρνηση της Αρμενικής Γενοκτονίας στις ΗΠΑ και η πηγή για την προπαγάνδα από την Τουρκία στις ΗΠΑ για την άρνηση της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Ο κύριος ομιλητής στην αντι-διαδήλωση στην τουρκική πρεσβεία (ο οποίος συχνά έπαιρνε συμβουλές και βοήθεια από τον Gunay Evinch) επανειλημμένα έκανε το χαιρετισμό του Χίτλερ και φώναζε «Heil Hitler» προς τους φιλο-ισραηλινούς ακτιβιστές και την Ελληνοκυπριακή κοινότητα. Επίσης συμμετείχαν στην αντι-διαδήλωση εναντίον των Ελληνοκυπρίων και οι υπάλληλοι της Τουρκικής πρεσβείας οι οποίοι βοηθούσαν τον GUNAY EVINCH ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΝΕΑΡΟ ΜΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ και ο οποίος φώναζε προς τους Ελληνοκύπριους « ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΒΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΑΣ» και άλλα τέτοια και ταυτόχρονα έκανε άσχημες χειρονομίες και προθέσεις εναντίον γυναικών με αισχρές χειρονομίες των γεννητικών του οργάνων και του μεγαφώνου του. Η Cyprus Action Network of America (CANA) θα δώσει στην δημοσιότητα το βίντεο με τον GUNAY EVINCH και τον νεαρό με τον χιτλερικό χαιρετισμό προς τις ομάδες των Εβραίων Αντι-Σεμετιστών και τις κυβερνήσεις του Ισραήλ και Γερμανίες που καταγράφουν τέτοιες δηλώσεις μίσους και χειρονομίες μίσους και επιβάλουν βαριές ποινές για δοξοσίες του Χίτλερ:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ YOUTUBES ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:



Τα βίντεος με τον χιτλερικό χαιρετισμό έξω από την Τουρκική πρεσβεία δεν πρέπει να εκπλήττουν, το βιβλίο του Χίτλερ «Mein Kampf” έγινε ένα παράνομο bestseller στην Τουρκία, και η Τουρκία έχει στενές σχέσεις με αντι-Σεμετικές τρομοκρατικές οργανώσεις όπως την Χαμάς (την οποία η αμερικανική κυβέρνηση χαρακτηρίζει ως τρομοκρατική οργάνωση). Η υπέρ δημοφιλής αντι-Σεμετική ταινία «Κοιλάδια των Λύκων» στην Τουρκία λανθασμένα επικαλείται ότι οι Εβραίοι και οι Αμερικανοί «θερίζουν όργανα» από Μουσουλμάνους του Ιράκ.

Ο Εβραιο-Αμερικανός συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής ( ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με την CANA) δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα ΕΞΑΙΡΕΤΟ κείμενο στις 20 Ιουλίου, 2010, στους Washington Times σχετικά με την τουρκική εισβολή πάνω σε «ελληνική γή» στην Κύπρο, και την ακύρωση εκ μέρους της Τζένιφερ Λόπεζ των παρουσιάσεών της στην τουρκοκρατούμενη Κύπρο. Το αναδημοσιεύουμε πιο κάτω.

Εις θύμηση της 20ης Ιουλίου 1974 και του ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ η Cyprus Action Network of America (CANA) υποκλίνεται προς όλους τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και τον αγώνα και αποφασιστικότητα των διασωθέντων ανθρώπων του έθνους του Ισραήλ και των διασωθέντων Ελληνοκυπρίων.

Σημείωση: Στον φιλο-ιραηλινό σύνδεσμο πιο κάτω θα βρείτε πολλές φωτογραφίες από τα βίντεος της διαδήλωσης.

http://thesilentmajority.wordpress.com/2010/07/21/greek-cypriot-americans-demonstrate-at-turkish-embassy-dcon-36th-anniv-turkish-invasion-of-cyprus/

Δεν υπάρχουν σχόλια: