ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.7.10

Πωλητήριο στον Alpha

Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τα σενάριο πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Η είσοδος Κύπριου επιχειρηματία στον σταθμό φέρεται να είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της και οτι ήδη η τωρινή διοίκηση έχει να ετοιμάσει και το «πρόγραμμα παράδοσης» στην καινούργια ιδιοκτησία. Οι χειρισμοί είναι πολύ λεπτοί και αναμένονται εξελίξεις τον Ιούλιο. Οπως διαρρέεται οι συνεργάτες του επιχειρηματία είναι πρόσωπα γνωστά με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ΜΜΕ και τον τελευταίο καιρό, υπό άκρα μυστικότητα, ετοιμάζουν αλλαγές που πρόκειται όμως να ισχύσουν από την επόμενη χρονιά.
Άξιο αναφοράς είναι το σχόλιο του showman Λάκη Λαζόπουλου που "φωτογράφιζε" ουσιαστικά τις εξελίξεις με το δικό του καυστικό χιούμορ στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.
«Δεν ξέρω ίσως χρειαστεί να τα πούμε φέτος το καλοκαίρι. ΊΣΩΣ κανονικά από τον Σεπτέμβριο. Διαβάζω ότι μπορεί να πουληθεί ο Alpha» είπε δίνοντας έμφαση και μετά από μια μεγάλη παύση πρόσθεσε « Δεν ξέρω πόσα αφεντικά θα αλλάξω. Ας με λυπηθεί ο Θεός. Θα δούμε, γιατί καμιά φορά τα κανάλια αγοράζονται για να μείνουν οι άνθρωποι και καμιά φορά για να φύγουν οι άνθρωποι».
Η επίσημη θέση πάντως της διοίκησης είναι πως το RTL που κατέχει το 69% παραμένει επενδυτής με μακροπρόθεσμη στρατηγική στην ελληνική αγορά.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: