ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.7.10

Η "ΑΓΩΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!


Τι αγωνία είναι αυτή που έχει κατακυριεύσει τους πρωτοκλασάτους του ΠΑΣΟΚ;

Είναι γεγονός ότι δεν μπορούν να κρύψουν την ανασφάλεια που έχουν για την κοινοβουλευτική ομάδα της κυβέρνησης όσον αφορά για τυχών διαρροές κατά την διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου για την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού.

Η "ΑΓΩΝΙΑ" όμως οδηγεί και σε ατοπήματα και κατ επέκταση σε μνημειώδη ξεφτίλα !!
Συγκεκριμένα ό ΓΓ της ΚΟ ΠΑΣΟΚ κύριος ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ "αναγκάστηκε" να εκδώσει ελέω ΑΓΩΝΙΑΣ και γραπτή δήλωση ......«Ποιος είναι αυτός ο αρρωστημένος εγκέφαλος ο οποίος διακινεί παντού αυτές τις αθλιότητες; Ποιοι είναι αυτοί οι ανόητοι που αμφισβητούν ότι οι βουλευτές θα στηρίξουμε με την ψήφο μας τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης;”. Πρόσθεσε επίσης πως οι βουλευτές του κόμματος δίνουν αγώνα με απόλυτη ευθύνη και υποστηρίζουν «επώδυνα μέτρα συχνά με πόνο ψυχής γιατί η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ».!!!


ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΗΚΩΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ....... ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ....ΕΣΤΡΩΣΕ ....!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: