ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.7.10

Γιώργο κανένα ευρώ θα φέρεις; ( Ο ΓΑΠ "ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ)

Δέκα μήνες τώρα έχει γυρίσει τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου και δεν έχει φέρει ούτε ένα ευρώ. Χρήσιμες μονό για τον ίδιο ως διεθνή παίκτη οι εκατοντάδες συναντήσεις και τα εκατομμύρια χιλιόμετρα όμως είναι παντελώς άχρηστες αν όχι καταστροφικες για την χώρα μας όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος.

Με γνώμωνα πάντα το συμφέρον της χώρας προτείνεται όπως: Κλιμάκιο της κυβέρνησης με μουσικά όργανα συνοδεύει το πρωθυπουργό κατά τις διεθνείς αποδράσεις του. Το κλιμάκιο να επιδίδεται σε διασκέδαση του κοινού σε πολυσύχναστους δρόμους και να περιφέρει καπέλο. Με την ευκαρία να μοιράζονται φυλλάδια για την τουριστικές δυνατότητες στην χώρα μας κάποιοι εθελοντές να πουλάνε χαρτομάντιλα και να πλένουν τζαμιά στα φανάρια.

Τέλος πάντων ας το δούμε θετικά ως ευκαιρία, και ας βγάλουμε κάτι από αυτή την ιδιαιτερότητα εκμεταλλευόμενη ως μια σπάνια τουριστική ατραξιόν που διαθέτουμε.

Γιάννης Παπαϊωάννου,

Στι Βημα σήμερα διαβάζουμε ότι η Εθνική μας ατραξιόν θα επισκεφτεί:

Την Κύπρο, το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη θα επισκεφθεί σήμερα και αύριο ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Ήδη ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στην Κύπρο. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας. Οι δύο ηγέτες θα ανταλλάξουν απόψεις για το Κυπριακό και το Παλαιστινιακό. Μετά τις συνομιλίες τους αναμένεται να προβούν σε δηλώσεις.

Οι επαφές του κ. Παπανδρέου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, λόγω και της πρόσφατης διένεξης Αγκυρας-Τελ Αβίβ για τη Λωρίδα της Γάζας.

Το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στο Τελ Αβίβ και να γίνει δεκτός από τον πρόεδρο του Ισραήλ,
Σιμόν Πέρες
. Αναμένεται επίσης συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ’.

Την Πέμπτη ο κ. Παπανδρέου θα έχει γεύμα εργασίας με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Αργότερα θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Αβιγκντορ Λίμπερμαν, καθώς και με την αρχηγό του κόμματος Καντίμα Τζίπο Λίβνι.

Το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Παλαιστινιακής Αρχής, Σαλάμ Φαγιέντ και τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Mαχμούντ Αμπάς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: