ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.7.10

Έγινε αφή Ολυμπιακής φλόγας και δεν πήραμε μυρωδιά; ΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ...ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Ντροπή για την Χώρα

Απουσία της κυβέρνησης από την τελετή αφής των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων Νέων!

Ηχηρή απουσία της κυβέρνησης από ένα μείζον αθλητικό και πολιτισμικό γεγονός που αφορά άμεσα την Ελλάδα καταγράφηκε την Παρασκευή κατά την τελετή αφής των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων Νέων που θα πραγματοποιηθούν στην Σιγκαπούρη.
Για πρώτη φορά στα χρονικά ούτε ένα κυβερνητικό στέλεχος δεν παρέστη στην τελετή κάτι που προκάλεσε την έντονη έκπληξη του πρόεδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρόγκ.
Σημειώνεται μάλιστα, ότι την Τετάρτη ο υπουργός Αθλητισμού της Σιγκαπούρης έφθασε στην Ελλάδα για να παραστεί στην τελετή της αφής και να παραλάβει τη φλόγα, και ουδείς εκπρόσωπος της κυβέρνησης τον περίμενε…

==================

Αληθεύει κύριοι;


Δεν υπάρχουν σχόλια: