ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.7.10

Ο Γκιόλιας γνώριζε τους εκτελεστές του;


Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας του Σ. Γκιόλια ήταν σαφές – σε εμάς τουλάχιστον – ότι ένας τόσο πολυσχιδής δημοσιογράφος δεν κατεβαίνει εύκολα στις 5.30 το πρωί για να δει αν του κλέβουν το αυτοκίνητο. Επειδή η απλούστερη ερώτηση που θα ερχόταν στο μυαλό κάθε «υποψιασμένου» στην θέση του είναι «πως ξέρουν ότι το αυτοκίνητο είναι το δικό μου;».

Την εκτίμηση λοιπόν ότι κάτι του είπαν και τον έπεισαν να κατέβει την επιβεβαιώνει η ίδια η Σέχτα με την σημερινή προκήρυξή της:

«…Το τι ακριβώς ειπώθηκε στο θυροτηλέφωνο ώστε να εξασφαλίσουμε όχι μόνο ότι θα κατέβει, αλλά θα ΄ρθει μόνος του χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να δημοσιοποιηθεί για αρκετούς λόγους…»


Στη συνέχεια όμως διαψεύδει τον δικηγόρο του θύματος που ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για «συμβόλαιο θανάτου»: « Εδώ όμως να προσθέσουμε πως η γνωστή τηλεπερσόνα Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος του deal και του Γκιόλια, που βγαίνει στα τηλεπαράθυρα για να κλείσει καμιά δουλειά, να μην μας τα πρήζει με τις παπαριές του περί βιτρίνας της Σέχτας σε πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, γιατί θα του χαρακώσουμε το πρόσωπο, μιας και οι σφαίρες μας είναι πιο πολύτιμες από τέτοιους ηλίθιους. Επιστρέφοντας να επισημάνουμε πως απορρίψαμε επίσης το ενδεχόμενο να διαρρήξουμε την πολυκατοικία και να εκτελέσουμε τον Γκιόλια μέσα στο διαμέρισμά του. Ήταν βασικό μας μέλημα να μην πάθει το παραμικρό η σύζυγός του και φυσικά το μικρό παιδί….»

Κατά τα άλλα και ως είθισται θα γραφούν και θα ειπωθούν πολλά για την προκήρυξη. Εμείς προς το παρόν επισημαίνουμε και τα εξής:

Είναι σαφής η προσπάθεια της Σέχτας να δείξει ότι ακολουθεί μεν τα χνάρια της 17Ν, αλά δεν έχει καμία οργανωτική σχέση με τους «παλιούς», ή τον «παλιό», τον ΕΛΑ κλπ. Έτσι επιχειρεί να πείσει ότι ιδρύθηκε πριν από ενάμισι χρόνο, από τα «Δεκεμβριανά»: «Έτσι πριν 1,5 χρόνο φτιάξαμε την Σέχτα Επαναστατών, που έγινε το όχημα διαφυγής μας απ΄ τη γαμημένη ησυχία του κόσμου- φυλακή που ζούσαμε. Δυο- τρία όπλα για αρχή, μερικά βιβλία και κάποιες παραβατικές γνώσεις από προηγούμενες εμπειρίες του παρελθόντος, συνδυάστηκαν με αρκετά «κιλά» αποφασιστικότητας και την σιγουριά της συνείδησης που έλεγε: ή άνθρωπος ή γουρούνι, ή μαχητής ή υπόδουλος, ή επανάσταση ή συμβιβασμός με την παραίτηση. Και έτσι ξεκινήσαμε….»


Στη συνέχεια όμως η προκήρυξη αναιρεί τους προηγούμενους ισχυρισμούς, αφού καθιστά περισσότερο από σαφές ότι εκπαιδεύτηκαν από άλλους: «Μετά το τρίτο μας χτύπημα, θέσαμε στον εαυτό μας το ζήτημα της αναβάθμισης της δράσης μας, που εμπεριείχε κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις. Έτσι περάσαμε σε μια δημιουργική αφάνεια με σκοπό να αναδυθούμε πιο ικανοί, πιο ουσιαστικοί, πιο επικίνδυνοι. Σε αυτό το διάστημα αρκετοί από εμάς εκπαιδευτήκαμε στα όπλα, μάθαμε νέες τεχνικές, διαβάσαμε, ενημερωθήκαμε για άγνωστες μέχρι τότε καταστάσεις αγώνα, ανταλλάξαμε εμπειρίες και σκεπτικά με άλλους μαχητές και ανεφοδιαστήκαμε στον υλικοτεχνικό τομέα….».


Η προκήρυξη αφήνει επίσης να εννοηθούν οι σχέσεις της οργάνωσης με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου: «Δυο- τρία όπλα για αρχή, μερικά βιβλία και κάποιες παραβατικές γνώσεις από προηγούμενες εμπειρίες του παρελθόντος, συνδυάστηκαν με αρκετά «κιλά» αποφασιστικότητας και την σιγουριά της συνείδησης που έλεγε: ή άνθρωπος ή γουρούνι, ή μαχητής ή υπόδουλος, ή επανάσταση ή συμβιβασμός με την παραίτηση. …».

Εκτίμηση που επιβεβαιώνεται με τις προειδοποιήσεις προς σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι μια σειρά αναφορές στην προκήρυξη επιβεβαιώνουν τις στενές σχέσεις της «Σέχτας Επαναστατών» με ποινικούς αλλά και με κρατουμένους σε φυλακές για διάφορα αδικήματα. Από την άλλη μεριά αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επεσήμαναν χθες βράδυ ότι αυτές οι αναφορές της οργάνωσης «ίσως επιβεβαιώνουν παλιότερες πληροφορίες μας για εκπαίδευση υπόπτων αντιεξουσιαστών σε νέους τρόπους δράσης, πιθανόν και σε χώρα της Μέσης Ανατολής».

Κατά τα άλλα είναι φανερό ότι η επίθεση αποτελεί μήνυμα σε συγκεκριμένο τμήμα της κρατικοδίαιτης διαπλοκής που αφού εκμαύλισε τον χώρο των ΜΜΕ επιχειρεί τώρα να κάνει το ίδιο και στο Διαδίκτυο. Σημαντικό τμήμα της προκήρυξής είναι αφιερωμένο στo Ιnternet και σε ορισμένα blogs που «χρησιμοποιούνται σαν μέσο εκβιασμού και συκοφάντησης για τη στήριξη των επιχειρηματικών συμφερόντων των χρηματοδοτών τους».

Ακόμη στο κείμενο της οργάνωσης μνημονεύονται οι σχέσεις του θύματος της δολοφονικής επίθεσης με τον ηγούμενο Εφραίμ της Μονής Βατοπαιδίου, το ντόπινγκ, αλλά και τα επικριτικά σχόλια του blog Τroktiko για τις δράσεις των οργανώσεων αντάρτικου πόλης, ιδίως μετά τον θάνατο του 15χρονου Αφγανού στα Πατήσια προ τεσσάρων μηνών.

Είναι η πρώτη φορά που η οργάνωση δεν παραδίδει το κείμενό της σε ψηφιακή μορφή- τις προηγούμενες φορές το κείμενο της προκήρυξης ήταν αποθηκευμένο σε CD.

http://www.antinews.gr/?p=55359

Δεν υπάρχουν σχόλια: