ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.10

ΠΑΣΟΚ Α. Αγραφιώτης: “Η Αγροτική αποτελεί εθνικό κεφάλαιο…” ...ΓΑΠ το άκουσες??

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση στην «Ε» του υπευθύνου Αγροτικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλίας κ. Άρη Αγραφιώτη για την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι «η υπόθεση πώλησης της τράπεζας των αγροτών αφορά αποκλειστικά στην κυβέρνηση και όχι τους τραπεζίτες».

Αναλυτικότερα ο κ. Αγραφιώτης δήλωσε τα εξής: «Η ΑΤΕ είναι συνυφασμένη για χρόνια με την ανάπτυξη του αγροτικού κόσμου, συνιστά μοχλό ανάπτυξης της υπαίθρου και εργαλείο άσκησης αγροτικής πολιτικής προς το συμφέρον του αγρότη. Ως εκ τούτου αυτή που πρέπει να μιλήσει για το μέλλον της τράπεζας είναι αποκλειστικά και μόνο η κυβέρνηση και όχι οι τραπεζίτες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη διαχρονική διαδρομή της ΑΤΕ και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τους αγρότες, όπως επίσης και το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των αγροτικών εκτάσεων είναι υποθηκευμένο σε αυτήν. Η ΑΤΕ αποτελεί εθνικό κεφάλαιο και ως τέτοιο θα αντιμετωπιστεί».
Ο κ. Αγραφιώτης διευκρινίζει ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση του Αγροτικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλίας. Επίσης βροχή αναμένονται τα ψηφίσματα διαμαρτυρίας πολλών αγροτικών συλλόγων της Θεσσαλίας προς την κυβέρνηση και τα κομματικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, σε μια μάχη που μόλις ξεκίνησε και θα κορυφωθεί τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον της ΑΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: