ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.7.10

Έχει όρια η προπαγάνδα;...

Γράφει ο Λάμπρος Ελαφονησιώτης

1) Όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν διαχρονικά από την Ελλάδα έχουν μερίδιο ευθύνης για τα τραγικά αδιέξοδα της Ελλάδος.
2) Η κάθε κυβέρνηση αναλογικά με το χρόνο και τον τρόπο που χειρίστηκε τα πράγματα.
3) Δεν φταίνε όμως μόνο οι κυβερνήσεις ή τα κόμματα.
4) Φταίνε οι ίδιοι οι Έλληνες με βάση το τι αξιώσεις είχαμε από τους εαυτούς μας και τη χώρα μας. Τι όνειρα είχαμε για το μέλλον μας;
5) Φταίει η νοοτροπία, ο λαικισμός, το συμφέρον, η ατομικότητα που επέδειξε ο ελληνικός λαός για δεκαετίες.
6) Το μέγιστο βάρος όμως των ευθυνών ανήκει στους βαρώνους των ΜΜΕ που κυριάρχησαν στην πολιτική και μετέτρεψαν τους...
πολιτικούς σε άβουλα πιόνια.
7) Στην πραγματικότητα εδώ και 20-30 χρόνια δεν κυβερνά η πολιτική, κυβερνούν τα ΜΜΕ με ότι συμφέροντα κρύβονται από πίσω τους.
8) Χωρίς την προπαγάνδα των ΜΜΕ και τη δικτατορική επιβολή της γνώμης τους, στη σκέψη του Έλληνα, είναι σίγουρο ότι δεν θα έφθανε η χώρα στο σημείο αυτό.
9) Αντί να ελέγχουν την εξουσία τα ΜΜΕ έγιναν τα ίδια η μόνη και πραγματική εξουσία.
10) Ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις, παραπλανούσαν, διαστρέβλωναν, αποπροσανατόλιζαν, παραπληροφορούσαν τους Έλληνες, για να μπορούν τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τα ΜΜΕ, να λεηλατούν κατά το δοκούν την Ελλάδα.
11) Χωρίς αυτή την κατάσταση στα ΜΜΕ είναι σίγουρο ότι οι πολιτικοί δεν θα είχαν τη δυνατότητα να κυβερνούν άφρονα, λαικίστικα και ληστρικά.
12) Δυστυχώς για την Ελλάδα, το κακό με τα ΜΜΕ, συνεχίζεται ακάθεκτο.
13) Αφού έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τα χάλια εξακολουθούν μόνα τους τα ΜΜΕ να καθορίζουν την πορεία της χώρας και του λαού.
14) Αποφασίζοντας, τα ΜΜΕ, τη λύση του ΔΝΤ για τα αδιέξοδα που τα ίδια δημιούργησαν στην Ελλάδα, συνεχίζουν την εκτέλεση της χώρας και των Ελλήνων.
15) Καλυπτόμενα , τα ΜΜΕ, πίσω από πολιτικούς μαριονέτες, υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας για τα επόμενα 100 χρόνια, αφήνοντας παράλληλα στα σκοτάδια τους Έλληνες.
16) Είναι τόσο δυνατή η προπαγάνδα τους, που κατάφεραν να διαλύσουν δικαιώματα και κατακτήσεις του Έλληνα, σε διάστημα λίγων μηνών χωρίς μάλιστα στοιχειώδη αντίσταση από τους Έλληνες.
17) Η κυριαρχία των ΜΜΕ και η πλύση εγκεφάλου και αποπροσανατολισμού είναι αδίστακτη.
18) Το μεγάλο λάθος των ΜΜΕ όμως είναι πως δεν καταλαβαίνουν ότι νομοτελειακά, εξαθλιώνοντας τους Έλληνες, αυτοί στο τέλος θα επαναστατήσουν.
19) Όσο καθυστερούν τον Έλληνα από την επανάσταση του τότε είναι βέβαιο πως τόσο πιο βίαιη θα είναι αυτή.
20) Τότε το ποτάμι δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο, ΜΜΕ, πολιτικούς, και όλα τα συμφέροντα που τόσα χρόνια λυμαίνονταν την χώρα.
21) Για τα ΜΜΕ και τους στόχους τους, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι διατεταγμένος υπάλληλος και θα τον προστατεύουν για όσο θα εξυπηρετεί τα σχέδια τους.
22) Ρωτώ τους Έλληνες, τελικά η προπαγάνδα των ΜΜΕ έχει όρια ή όχι; Και αν δεν έχει, δεν πρέπει κάποτε να τους τα βάλουμε εμείς;
23) Είναι εύκολο. Η ενημέρωση μας πλέον όχι από εφημερίδες, κανάλια και ραδιόφωνα. Διαδώστε τα blogs.
24) Θα αποδείξουμε ότι η προπαγάνδα των ΜΜΕ τελικά έχει όρια, και θα σταματήσουμε τα δόλια σχέδια τους εις βάρος του μέλλοντος της χώρας μας.
ΥΠ. Εάν το blog σας δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία των ΜΜΕ, παρακαλώ αναρτήστε το κείμενο.

press

Δεν υπάρχουν σχόλια: