ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.10

ΓΑΠ: Οι ξένοι θα μας σώσουν


Είναι κοινή πεποίθηση ότι έχουμε ένα διεθνιστή και κοσμοπολίτη πρωθυπουργό. Και το λέμε αυτό γιατί προσφεύγει πάντα στα φιλαράκια του "έξωθεν" για να τον βοηθήσουν στο έργο που ανέλαβε να φέρει σε πέρας. Κάθε μέρα φροντίζει να μας το επιβεβαιώνει.

Χθες για παράδειγμα, από τη Σύμη, σε συνάντηση με δημοσιογράφους στα πλαίσια του Συμποσίου (τι υπέροχα αυτά τα συμπόσια.... τρώμε, πίνουμε, μιλάμε, όλα πληρωμένα.... λέμε και καμιά @@ριά να περνάει η ώρα) τι είπε πάλι:


Για τη δημόσια διοίκηση: τόνισε ότι είναι ο μεγάλος ασθενής και ότι έχει εθιστεί στο πελατειακό σύστημα και είναι μέρος του προβλήματος. Αλλά η κυβέρνηση πάντως, είπε ο πρωθυπουργός, προωθεί τις μεγάλες αλλαγές και όπως τόνισε θα φέρει τους καλύτερους στον κόσμο προκειμένου να προχωρήσουν αυτές.

Είναι γνωστή η εμμονή (;) του ΓΑΠ σε ανάθεση σε ξένους, των μεγαλύτερων ζητημάτων της χώρας. Ανέθεσε σε δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου τη νομική διερεύνηση και έλεγχο της σύμβασης με ΔΝΤ και δεν ζήτησε γνωμοδότηση (ως όφειλε, και μάλιστα είπε ψέματα όπως αποκαλύφθηκε στη Βουλή) από το αρμόδιο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Τώρα σκοπεύει να πληρώσει άλλους overseas ειδικούς. Άρα λεφτά υπάρχουν......

Μίλησε και για την αύξηση των εσόδων του κράτους (που δεν έγινε): Είπε ότι θα φορολογηθεί ο πλούτος (πόσες φορές το ακούσαμε;) και ότι για να επιτευχθεί αυτό μας χρειάζεται η τεχνογνωσία του ΔΝΤ.

Να σχολιάσουμε ότι το ΔΝΤ φρόντισε μόνο για την άμεση περικοπή των μισθών και των συντάξεων, και μ' αυτόν τον "μαγικό και πρωτότυπο" τρόπο πέτυχε μείωση των δαπανών. Δηλ. αδυνατεί το οικονομικό επιτελείο να εφαρμόσει πολιτική ελέγχου της φοροδιαφυγής και νόμιμης φοροαπαλλαγής και προσφεύγει στο ΔΝΤ;

Αναζητήστε βοήθεια από τη χώρα σας κ. Πρωθυπουργέ. Υπάρχει τεράστιο και αξιόλογο δυναμικό επιστημόνων στη χώρα μας. Αλλά το κυριότερο είναι η πολιτική βούληση. Αλλά κύρια πολιτική βούληση που να υπαγορεύεται από Έλληνες για Έλληνες.

ΕΛΕΟΣ πια με την εμμονή σας αυτή!!!!!

Aκτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: