ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.7.10

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η κυβέρνηση επέλεξε την παρούσα χρονική περίοδο , την καλοκαιρινή τουριστική σεζόν για να "ανοίξει" όλα τα θέματα με προκάλυμμα την οικονομική κρίση και φυσικά με όπλο το υπογραφέν κατάπτυστο κατοχικό Μνημόνιο.

Μόλις την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα Το Παρόν είχε δημοσιεύσει σχετικό άρθρο με "πληροφορίες εκ των έσω" και μάλιστα από τον πραγματικό κυβερνήτη της χώρας τον κ. Στρος Καν.
Οι σε διατεταγμένη Υπηρεσία ματαιόδοξα ανάλγητα και φασιστικά λαμόγια τα οποία με την βοήθεια των εξαρτημένων αργυρώνητων ΜΜΕ και των μίσθαρνων δημοσιοκάφρων επιμένουν κοροϊδευτικά να παρουσιάζονται ως σοσιαλιστές και εθνοσωτήρες αλλά ταυτόχρονα να εφαρμόζουν πιστά το ΧΟΥΝΤΙΚΟ Σχέδιο της πλήρης κατάρρευσης της πραγματικής οικονομίας.

Η συνταγή διαίρει και βασίλευε είχε εκπονηθεί από λήψη της εξουσίας του υποχείριου Μαριονέτα ΓΑΠ μετά των Δυτικών ερπετών και παρασίτων οι οποίοι απομυζούν από την παγκόσμια κοινωνία των πολιτών του κόσμου.

Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ!! ........ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΗΣ!

ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ??
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ??
ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ " ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΈΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ???

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ..... ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!!

ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΤΟΤΕ:

1. Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010
2. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...........

ΣΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ...
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ!!
ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!
ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...
ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ????
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: