ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.10

Το φωτομοντέλο του Γερουλάνου και η Τζένη Καρεζη!

Ο ημίγυμνος- όπως δείχνει η φωτογραφία- διευθυντής του γραφείου Τύπου του Γερουλάνου στο Υπουργείο Πολιτισμού κ. Μιχάλης Λούπης συνεχίζει να αποφεύγει να δώσει απαντήσεις σε σοβαρά ερωτήματα για τον ρόλο που έχει δίπλα στον Υπουργό αλλά και τα κριτήρια με τα οποία τοποθετήθηκε στη θέση αυτή. Απάντησε ότι είναι δημοσιογράφος από το 2005. Δεν απάντησε στο πώς είναι στη θέση του διευθυντή του Γραφείου τύπου- όπως έχει αυτοσυστηθεί σε πολλούς δημοσιογράφους- χωρίς σύμφωνα με πληροφορίες να είναι μέλος στην ΕΣΗΕΑ. Δεν είπε ούτε κιχ για την ημίγυμνη γκλαμουράτη φωτογράφισή του, που πρώτο το Fimotro αποκάλυψε. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ακόμα ένα στοιχείο που μας επιβεβαιώνει πλήρως για το ποια δημοσιογραφία υπηρέτησε ο κ. Λούπης όλα αυτά τα χρόνια μέσα από life style έντυπα. Εδώ βρήκαμε την επιμέλεια που φέρεται να είχε κάνει σε έκδοση για το περιοδικό LIFE and STYLE με διεθυντή τον Χρ. Ζαμπούνη. Ο κ. Μιχάλης Λούπης επιμελήθηκε το αφιέρωμα στο βιβλίο για τη ζωή της Τζένης Καρέζη!
Δείτε λοιπόν τι λέει το συγκεκριμένο link http://www.apopsy.gr/2007/t_186/cinema.htm

"(Τζένη - Τζένη / Τζένη Καρέζη. Τζένη - Τζένη (Επιμέλεια - Κείμενα: Μιχάλης Λούπης, Περιοδικό Life & Style, Αθήνα 2006 [2005], 96 σελ.).

Σύντομη βιογραφία, ανεκδοτολογικού και δημοσιογραφικού χαρακτήρα, της σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, Τζένης Καρέζη (1935-1992). Έντονη, εκφραστική και πρωτότυπη οπτική παρουσία η Καρέζη, μια προσωπικότητα γεμάτη χάρη, ευγένεια και δυναμισμό, μία καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία ιδιαίτερα γοητευτική, ένα γνήσιο κωμικό ταλέντο".

Κύριε Γερουλάνο, το Life and Style είναι η δημοσιογραφική εμπειρία του ημίγυμνου συνεργάτη σας κυρίου Μιχάλη Λούπη; Θα μας πείτε τελικά; Τον κύριο Λούπη τον προσλάβατε διευθυντή στο γραφείο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού ως φωτομοντέλο ή ως κοσμικογράφο της Βουγιουκλάκη και της Καρέζη;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: