ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.7.10

Όλα τα ‘χε η Μαριορή, το «σι θρου» της έλειπε


thumb

Από το Μαρικάκι

Πλέον οι Έλληνες πολίτες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Η κυβέρνηση μπορεί να μην είναι σε θέση να εγγυηθεί εθνική κυριαρχία, μισθούς και συντάξεις και γενικώς επιβίωση (τι μπανάλ και αρτηριοσκληρωτικές προτεραιότητες έχει πια αυτός ο λαός) αλλά πρέπει να είμαστε δίκαιοι.

Υποσχέθηκε «Διαφάνεια» και επ’ αυτού δεν δέχτηκε μύγα στο σπαθί της. Στο εξής, μετά την υπερψήφιση του νόμου για την «Ενίσχυση της Διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση όλων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο» θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα γνωρίζουμε φερ’ ειπείν τα πάντα για τις κυβερνητικές αποφάσεις που αφορούν στο στενό κι ευρύτερο δημόσιο τομέα, για το κάθε ευρώ από τα λεφτά μας που ξοδεύεται ή δεσμεύεται υπέρ ΔΝΤ και σία. Γενικώς ό,τι προτίθενται να μας κάνουν ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ και κυβέρνηση θα δημοσιεύεται λεπτομερώς στο διαδίκτυο. Το σι θρου (η διαφάνεια ντε) θα πάει σύννεφο και κάθε απόφαση θα υπόκειται σε υποχρεωτική λογοδοσία του τύπου «άμα γουστάρετε, άμα δε γουστάρετε, τζους»

. Τώρα δεν είναι απολύτως ξεκαθαρισμένο αν στην ελληνική μετάφραση θα περιλαμβάνονται τα ψιλά γράμματα από το αγγλικό κείμενο των κάθε λογής συμβάσεων με την τρόικα (και ψιλά γράμματα και αγγλικά, που να μεταφράζεις τώρα). Το πρόγραμμα στο πλαίσιο του οποίου θα υλοποιηθεί η ανάρτηση των πάντων όλων στο διαδίκτυο θα ονομάζεται «Διαύγει@» και προφανώς απευθύνεται σε όσους θα διατηρούν τη σχετική ικανότητα - και την αναγκαία σύνδεση στο ίντερνετ - με ή χωρίς μισθό, σύνταξη και γενικώς τα απαραίτητα προς επιβίωση…

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: