ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.7.10

Επιδρομή της τρόϊκας και του ΔΝΤ στο ΥΠΕΘΑ - Γνώριζαν όλο το ΕΜΠΑΕ και τον σχεδιασμό των Επιτελείων!


ImageΕπιδρομή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έκανε σήμερα η τρόϊκα κτυπώντας πλέον στον «σκληρό πυρήνα» της εθνικής κυριαρχίας. Κατά την συνάντηση που είχαν οι αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που παρακολουθούν την εφαρμογή του προγράμματος ανασυγκρότησης με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, διακριβώθηκε ότι γνώριζαν άριστα το ΕΜΠΑΕ 2011-2015 (!), αλλά και τις επιμέρους δαπάνες των Επιτελείων και το ερώτημα είναι αν αυτά τα στοιχεία δεν τα έδωσε το ΥΠΕΘΑ, ποιος τα έδωσε και με ποιο δικαίωμα. Φυσικά πρώτος «ύποπτος» είναι το υπουργείο Οικονομικών, αλλά το ερώτημα είναι κρίσιμο και πέρα από ότι αναφέρει το μνημόνιο, τίθεται πλέον ουσιαστικό θέμα εθνικής ασφάλειας και εθνικής κυριαρχίας
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο τρόπος εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι προβλέψεις για τα επόμενα οικονομικά έτη, η εφαρμογή της ισχύουσας ήδη νομοθεσίας για τις αποδοχές των εργαζομένων στον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, η επαναξιολόγηση του ΕΜΠΑΕ και οι προβλέψεις για τις πληρωμές και τις παραλαβές εξοπλιστικών προγραμμάτων για τα επόμενα χρόνια. Δηλαδή όλο το οικονομικό πλάνο της εθνικής άμυνας.
Όπως ήδη έχουμε σημειώσει, η τρόϊκα δεν έχει εκφράσει κάποιες αντιρρήσεις αναφορικά με το εξοπλιστικό πρόγραμμα αλλά επιμένει στην μείωση των λειτουργικών δαπανών κατ΄20%, κάτι που είναι παντελώς ανέφικτο
Από την πλευρά του ο ΥΕΘΑ επιχείρησε να δώσει την διάσταση του προβλήματος ασφαλείας που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά μάλλον απευθυνόταν σε ώτα μη ακουόντων.
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Ε.Βενιζέλος δήλωσε ότι «η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα, με δημιουργικό πνεύμα και με πλήρη κατανόηση του ιδιαίτερου θεσμικού ρόλου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: