ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.7.10

Αναπάντητες Ερωτήσεις - Τοποθετήσεις (Δ.Σ.Α. Ημερίδα με θέμα: "Η Δανειακή Σύμβαση μεταξύ Ελλάδας - κρατών μελών Ευρωζώνης και η Εθνική μας Κυριαρχία")


114news on livestream.com. Broadcast Live Free


Σε μία σημαντική εκδήλωση του Δ.Σ.Α. για την εθνική κυριαρχία σε σχέση με την δανειακή σύμβαση Ελλάδας – κρατών μελών Ευρωζώνης, η καθηγήτρια κ. Μανδαράκα – Σεππαρντ και οι καθηγητές κ.κ. Μπέης, Χρυσόγονος, Μαριάς και Κασιμάτης, ανέπτυξαν τις θέσεις τους σχετικά με την πιο πάνω δανειακή σύμβαση. Το συμπέρασμα όλων ήταν πως πρόκειται για σαφή παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας, ήτοι του θεμελίου του Συντάγματος και δη και κατά τις τρεις μορφές της εξουσίας : Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική.
Η εκδήλωση έκλεισε με αρνητικές εικόνες που προκάλεσε η στάση του προέδρου του Δ.Σ.Α. να εμποδίσει τον διάλογο μεταξύ ακροατηρίου και εισηγητών και τις τοποθετήσεις προσώπων που παρακολουθούσαν την εκδήλωση.
Εκδηλώσεις τέτοιου επιπέδου δεν μπορούν να λήγουν με την απαξίωση του ακροατηρίου.
Νάσος
.
Παρακολουθήστε όλη την εκδήλωση από την Ελεύθερη, Ανεξάρτητη, Δημοκρατική τηλεόραση:
-channel 114news- :

Δ.Σ.Α. Ημερίδα με θέμα: "Η Δανειακή Σύμβαση μεταξύ Ελλάδας - κρατών μελών Ευρωζώνης και η Εθνική μας Κυριαρχία"

Ομιλία Κώστα Χρυσόγονου

Ομιλία Νότη Μαριά

Ομιλία Γιώργου Κασιμάτη

Ομιλίες - Παρεμβάσεις - Δανειακή Σύμβαση

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: