ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.7.10

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ "ΜΑΔΑΕΙ".Ο ιος των ανεξαρτητοποιήσεων χτύπησε και το Δήμο Καλλιθέας!


Ξαφνικά προβλήματα προέκυψαν και στην παράταξη του πράσινου Δημάρχου Κώστα Ασκούνη, ο οποίος εδώ και χρόνια κατάφερνε με επιτυχία να κρατάει ισορροπίες στη δημοτική του ομάδα.

Μετά την διαγραφή του Αντιδημάρχου Χρήστου Σοφιανίδη, διαφοροποιημένος παρουσιάζεται ο υπο 30νταετία συνεργάτης και φίλος του δημάρχου Δημήτρης Χαριάδης για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σήμερα (αυτό και αν είναι έκπληξη) το δρόμο της ανεξαρτησίας ακολουθεί και η 1η σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος και αναπληρωτής δήμαρχος Βάσω Μαργαρίτη έχοντας πίσω της αρκετούς Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο Δήμαρχος εξερράγη δημοσίως στο δημοτικό συμβούλιο, προδίδωντας το ότι κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για να μην μυριστούν στην Ιπποκράτους πόσο έχει αποδυναμωθεί η θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: