ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.10

ΚΥΡΙΕ ΓΑΠ ΚΟΨΕ ΤΟΝ "ΜΠΑΦΟ" ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ!! . Ο ΓΑΠ ΣΤΟΝ GUARDIAN ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ . ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ

Ο «ΓΑΠ Εξωτερικού» καλεί τον λαό εναντιον του «ΓΑΠ Εσωτερικού» !!!

Ξαναχτύπησε ο Γιώργος Παπανδρέου… εξωτερικού και με συνέντευξή του στον Guardian ούτε λίγο ούτε πολύ προτρέπει τον κόσμο να βγει στους δρόμους διότι τα μέτρα που πήρε, όπως ο ίδιος ομολογεί, είναι άδικα.

«Τα μέτρα που πήρε η ελληνική κυβέρνηση στρέφονται εναντίον ανθρώπων που δεν ήταν υπεύθυνοι για την κρίση. Νιώθω βεβαίως πολύ άσχημα που αναγκαστήκαμε να πάρουμε αυτά τα μέτρα και που η οικονομική μας κυριαρχία τελεί υπό την κηδεμονία της λεγόμενης τρόικας. Δεν είναι μια ευχάριστη θέση(…)Και το πλέον επώδυνο πράγμα είναι να παίρνει μέτρα εναντίον ανθρώπων που δεν ήταν υπεύθυνοι για την κρίση. Στην πολιτική όμως είσαι αναγκασμένος να παίρνεις σκληρές αποφάσεις

Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται μάλιστα μετανιωμένος για τα μέτρα που πήρε, αλλά τι να κάνει;

«Οι επιλογές που είχαμε ήταν οι εξής» λέει στην εφημερίδα: Χρεοκοπούμε ή παίρνουμε τα μέτρα αυτά; Χάνουμε τις συντάξεις ή διασώζουμε ό,τι μπορούμε; Ήταν ερώτημα «υπαρξιακό», ή θα εξακολουθούσαν οι δημόσιοι υπάλληλοι να αμείβονται, ή αυτή η δυνατότητα θα χανόταν».

Λες και δεν υπήρχαν άλλα μέτρα και άλλες πολιτικές, έπρεπε να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Αφού όμως ο ίδιος το λέει ότι πληρώνουν αυτοί που δε φταίνε γιατί δεν αναγκάζει να πληρώσουν αυτοί που φταίνε;

Ποιος τον εμποδίζει; Μήπως το ΔΝΤ το οποίος εκπροσωπεί επαξίως αυτός και η κυβέρνησή του;

πηγη

Αυτά είπε ο πρωθυπουργός και όποιος διαβάσει Guardian και τη συνέντευξή του, σίγουρα θα χρειαστεί ψυχίατρο. Διότι πώς αλλιώς να εξηγήσεις έναν άνθρωπο που σου λέει ότι υπάρχει αδικία αλλά αυτή είναι… δεν μπορείς να κάνει τίποτε παρά να δεχθείς τους όρους της υποταγής σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: