ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.7.10

MOΛΩΝ ΛΑΒΕ ή WELL COME;;;


Γράφει: Ο Στέφανος Ληναίος

O κύριος Ρέππας έπρεπε να σκεφτεί πιο πολύ όταν είπε ότι το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ το είπαν κάποτε οι Έλληνες υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους ενώ οι ιδιοκτήτες φορτηγών το είπαν σήμερα, υπερασπιζόμενοι την τσέπη τους.
Ίσως όχι μόνον αυτοί αλλά και πολλοί άλλοι, Μεγάλοι και Μικροί Έλληνες, να το είπαν μόνο γιαυτό το λόγο. Όποτε κινδύνευαν, δηλαδή, τα δικά τους, προσωπικά, συμφέροντα, αλλά τουλάχιστον το είπαν υπερασπιζόμενοι την υπόστασή ή τις ιδέες τους…
Φοβόμαστε όμως ότι η εκάστοτε εξουσία δεν λέει ποτέ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ όταν κινδυνεύουν τα Εθνικά μας συμφέροντα. Το αντίθετο μάλιστα. Λέει: «ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ..».
Και, επί το «εκσυγχρονιστικότερον», λέει: WELL COME..!!
Το τελευταίο διάστημα,

τουλάχιστον, αυτό διαπιστώνουμε σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Ίσως γιατί κανένας αρμόδιος δεν μας έδωσε μια καθαρή απάντηση όταν τον ρωτούν ανήσυχοι όλοι οι Έλληνες.
Και ιδιαίτερα οι πολίτες που πρόκειται να ελευθερωθούν εύκολα και αναπάντεχα τα επαγγέλματά τους. Θα μπορούν, δηλαδή, οι πάντες να ανοίγουν φαρμακεία, δικηγορικά γραφεία, ταξί κλπ. κλπ;;
Θα μπορούν δηλαδή και όλοι οι ξένοι, από την Αλβανία μέχρι το Ντουμπάι να κάνουν το ίδιο; Θα μπορούν δηλαδή να αγοράζουν δέκα και εκατό άδειες ,ξένα, παντοδύναμα οικονομικά τραστ;
Περιμένουμε κάποιος να μας ξεκαθαρίσει όλες τις διαδικασίες.
Διαφορετικά φοβόμαστε ότι η φράση της κ. Ψαρούδα-Μπενάκη πριν από πέντε χρόνια και του Πρωθυπουργού μας, πρόσφατα, ότι μικραίνει η εθνική μας κυριαρχία, είναι γεγονός.. Μίκρυνε ήδη..
Περιμένουμε λοιπόν να ακούσουμε από την κάθε εξουσία έστω και ένα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Όπως το ακούσαμε από το λαό της Κύπρου στο άθλιο σχέδιο Ανάν. Όπως πρέπει να το ακούσουμε σε όλες τις παραβιάσεις του Αιγαίου. Και στις καθημερινές προκλήσεις στη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, την Κρήτη.
Είναι δύσκολο, το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, το ξέρουμε...Και τι θα κάνουμε λοιπόν;
Θα προτιμούμε, μια ζωή ολόκληρη, το εύκολο WELL COME;;
resalto

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
Θα μπορούν, δηλαδή, οι πάντες να ανοίγουν φαρμακεία, δικηγορικά γραφεία, ταξί κλπ. κλπ;;
Θα μπορούν δηλαδή να αγοράζουν δέκα και εκατό άδειες ,ξένα, παντοδύναμα οικονομικά τραστ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΟΣΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ; ΟΥΤΕ ΕΝΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.