ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.8.10

Η τρόικα δίνει €9,5 δισ. και ζητά νέες μειώσεις μισθών στο Δημόσιο .


Καθώς και πρόσθετους φόρους €4,5 δισ. από το 2011 Σίγουρη θεωρείται η εκταμίευση της δεύτερης δόσης του δανείου καθώς η τρόικα έχει δώσει το πράσινο φως παρά την υστέρηση των εσόδων του προϋπολογισμού. Για πρώτη φορά μετά την ψήφιση του Μνημονίου η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να ορθώνει το ανάστημά της στο θέμα της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ αλλά η τρόικα θέτει και νέους στόχους μείωσης του μισθολογίου στο Δημόσιο, ζητώντας εμμέσως είτε απολύσεις και λουκέτα σε ζημιογόνες ΔΕΚ είτε νέες περικοπές στους μισθούς των Δημοσίων υπαλλήλων. Ελεγχο των δαπανών των ΔΕΚΟ, των νοσοκομείων και γενικά του ευρύτερου δημόσιου τομέα, πιστή εφαρμογή του προϋπολογισμού με στόχο τη μείωση του ελλείμματος στο 8,1% στο τέλος του 2010 και προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών ζήτησε η τρόικα από τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, κατά την τελευταία συνάντηση που είχαν την Παρασκευή.
Το οικονομικό επιτελείο αν και είναι εν γέννει αισιόδοξο για την κατάσταση και την προοπτική της ελληνικής οικονομίας εν τούτοις κρατά χαμηλούς τόνους, ευλεπιστώντας πως στις αρχές του 2011 θα είναι σε καλύτερη -διαπραγματευτικά- θέση ώστε να επιβάλλει τους όρους του. Το ισχυρό χαρτί του Γ. Παπακωνσταντίνου σε εκείνει τη φάση θα είναι η δυνατότητα προσφυγής στις αγορές με σχετικά λογικό κόστος.
Οι ελεγκτές ξεκίνησαν να συντάσσουν την έκθεση με τις διαπιστώσεις και τα συμπεράσματά τους, την οποία θα παραδώσουν το πρωί της Δευτέρας στον υπουργό Οικονομικών και κατόπιν θα την κοινοποιήσουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (20 Αυγούστου), στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (αρχές Σεπτεμβρίου).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κείμενο το συμπερασμάτων - διαπιστώσεων θα συνυπογράψει και ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, και είναι δεσμευτικό.

Το 2011
Η τρόικα ζητά από την κυβέρενηση σημαντικά -κατά 10,8%- αύξηση των φορολογικών εσόδων το επόμενο έτος, όπερ σημαίνει ότι είτε θα πρέπει να υπεραποδόσει ο εισπρακτικός μηχανισμός είτε να επιβληθούν πρόσθετοι φόροι €4,5 δισ.
Αν και οικονομικό επιτελείο αισιοδοξεί για την απόδοση του περιορισμού των δαπανών και την είσπραξη των οφειλών όλα δείχνουν πως η λήψη νέων μέτρων τόσο στο σκέλος των δαπανών όσο και των εσόδων είναι αναπόφευκτη.
Στην κυβέρνηση όμως προσπαθούν να κρατήσουν "χαμηλά" το θέμα καθώς το σχήμα έχει ήδη υποστεί μεγάλη φθορά και η λαϊκή δυσαρέσκια μεγαλώνει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Εφόδους σε όλα τα κρατικά νοσοκομεία ξεκινάει το ΣΔΟΕ ....."

...θα είναι άραγε σαν τις περίφημες εφόδους που έκανε στη Siemens;;;
Θα μας φέρουν πλήρεις καταλόγους με τους κλέφτες αλλά.... δυστυχώς κάποιος θα έχει προλάβει να σκεπάσει τα ονόματα με ...blanco;;!!