ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.8.10

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει

Τα όσα ήταν ήδη γνωστά στην ΕΡΤ ανακοινώθηκαν και επισήμως, δηλαδή το πάρτι με τα bonus όπου Γιάννης κερνούσε και Γιάννης έπινε μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών σε διάφορους τομείς, με δεκάδες χιλιάδες ευρώ να μπαίνουν στις τσέπες τους με αποφάσεις τους (όπως οι βουλευτές που ψηφίζουν αυξήσεις στους εαυτούς τους), ενώ πέταγαν και κάποια «ψιλά» σε διάφορους από γύρω.

Εντυπωσιακές για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, είναι οι αιτιολογίες του τύπου «γιατί ήταν παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που κάλυψε η ΕΡΤ» (αυτή δεν είναι η δουλειά των εργαζομένων στα ΜΜΕ ή κάνουμε λάθος), «γιατί εργάστηκε και πέραν του ωραρίου του» (έτσι λέμε τώρα την παραβίαση των ΣΣΕ), «γιατί εργάστηκε με ζήλο στον τομέα του» (λες και δεν είναι συμβατική υποχρέωση του καθένα να εργάζεται και να πληρώνεται με το μισθό του, που είναι χρήματα του ελληνικού λαού), «για τη συμβολή στην επιτυχία της Γιουροβίζιον» (εδώ πια δε χρειάζεται σχόλιο, παραδινόμαστε).

Να θέσουμε και ένα αφελές ερώτημα: επειδή ακούμε ότι οι συμβασιούχοι έφυγαν γιατί δεν υπάρχουν λεφτά, πόσοι από αυτούς που αμείβονταν με ποσά γύρω στις ΣΣΕ των ειδικοτήτων τους, θα είχαν δουλειά και δεν θα είχε παραλύσει η ΕΡΤ αν τα bonus είχαν μείνει στον κουμπαρά της ΕΡΤ;

Τα χρήματα αυτά θα επιστραφούν ή η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα μέσα στο Δεκαπενταύγουστο έγινε για εντυπωσιασμό και για να μηδενιστεί το κοντέρ;
Μετά τη δημοσιοποίηση πριν λίγο καιρό, της λίστας με τις υπερωρίες, όπου σε ορισμένους ήταν “πέτσινες”, κινήθηκε κάποια διαδικασία ή όχι;

Με τι μούτρα θα κυκλοφορεί το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ της περιόδου του Δεκέμβρη του 2008 (τότε έληξε η ΣΣΕ ΕΣΗΕΑ-ΕΡΤ και από τότε έχουν να πάρουν αύξηση οι μισθοσυντήρητοι (και όχι συμβολαιούχοι)δημοσιογράφοι, στους οποίους γίνονται περικοπές με τα μέτρα στο μισθό του 2008, που μέχρι και τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ του 2009 δεν έκανε κινήσεις για νέα ΣΣΕ, κάνοντας τα χατίρια του Καραμανλή και διευκολύνοντας τη διοίκηση της ΕΡΤ να κάνει «οικονομία» στα μεροκάματα για να τα σκορπάει σε Bonus.

ΥΓ. Στα bonus των ετών 2006, 2007 και 2008 «παίζουν» περίπου 400 άτομα εκ των οποίων περίπου 30 δημοσιογράφοι.

ΥΓ1. Το κείμενο από το financialcrimesnews.blogspot.com.

ΥΓ2. Η λίστα των bonus εδώ.

Koubanezos

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΞΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΑΣΤΑΚΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ – ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ (Είναι ελεύθερη ζώνη)
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ :
• Να ακυρωθεί τώρα η δρομολογούμενη θανατηφόρα ηλεκτροπαραγωγική επένδυση του ΚΑΤΑΡ με πρώτη ύλη το LPG στο ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ
• Να μην ξαναπροταθει από τις κυβερνήσεις και από κανένα ιδιώτη επενδυτή η εγκατάσταση τέτοιων θανατηφόρων επενδύσεων
• Να μην αλλάξει ο χαρακτήρας του λιμανιού και της ΒΙΠΕ και να ακυρωθούν τα όποια σχέδια για μετατροπή των εγκαταστάσεων σε κέντρο ηλεκτροπαραγωγής με καύση επικίνδυνων αέριων – ορυκτών ή σκουπιδιών.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
• ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
• ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ.
• ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
• ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ – ΠΑΡΑΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ
ΛΙΜΑΝΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.
ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

sosat είπε...

http://tasosnastos.blogspot.com/2010/08/eurostat.html