ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.8.10

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ ΡΑΚΙΝΤΖΗ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ.



Γραφει ο Ιωαννηs Μανταs Τοπογραφοs-ελληναs φορολογουμενοs


Η διοικηση τηs εταιρειαs κτηματολογιο α.ε.(εταιρεια που ελεγχεται και εποπτευεται 100% απο το ελληνικο κρατοs),καθωs και το υπουργειο περιβαλλοντοs,ειχαν ζητησει απο τον κυριο Ρακιντζη επιθεωρητη δημοσιαs διοικησηs και πρωην αρεοπαγιτη,την διενεργεια επισημου ελεγχου στο κτηματολογιο,για να διαπιστωθει ποιεs προσληψειs κτηματολογιου ειναι παρατυπεs και παρανομεs. Μετα απο καποιουs μηνεs σοβαρου ελεγχου και συλλογηs των απαραιτητων στοιχειων,οι επιθεωρητεs δημοσιαs διοικησηs,δημοσιευσαν το πορισμα τουs. Το επισημο πλεον πορισμα των επιθεωρητων,αναφερεται σε συγκεκριμενεs παρανομεs προσληψειs και αναγραφει σε ποια συγκεκριμενη νομικη βαση στηριζει τιs παρανομιεs αυτεs. Σε οργανισμουs αλλων υπουργειων:αμεσωs μετα το πορισμα των επιθεωρητων,οι αντιστοιχοι αρμοδιοι υπουργοι,ανελαβαν πρωτοβουλιεs και ετσι δεν μπορουν να κατηγορηθουν για συγκαλυψη σκανδαλων-για συγκαλυψη παρανομιων(π.χ.Ρεππαs,
Γερουλανοs).Ομωs η πολιτικη ηγεσια του υπουργειου περιβαλλοντοs και η διοικηση κτηματολογι
ου,δειχνουν να απαξιωνουν και κατα συνεπεια,να προσβαλλουν τουs επιθεωρητεs δημοσιαs διοικησηs,το συνταγμα,τουs νομουs και τουs θεσμουs τηs χωραs μαs.Αφου διατηρουν ακομα τουs στοιχειοθετημενα παρανομα προσληφθεντεs,ερχομενοι σε πληρη αντιθεση με το πορισμα Ρακιντζη και με τιs προεκλογικεs δεσμευσειs του Πασοκ(για ακυρωση των παρανομων συμβασεων). Γιατι παραγγειλατε επισημο πορισμα απο τουs επιθεωρητεs δημοσιαs διοικησηs;;;Για να μην το εφαρμοσεται ποτε και να τουs προσβαλλεται;;Για να συνεχισεται την παρανομια;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: