ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.8.10

Τι θα δούμε με τον Βαλβέρδε στον Ολυμπιακο


Η πρώτη θητεία του Βαλβέρδε στο λιμάνι και σας παρουσιάζουμε τους αγαπημένους του παίκτες. Ερωτηματικό ο Ντιόγκο...
Η πρώτη χρονιά του Ισπανού στην Ελλάδα έδειξε ποιους παίκτες εμπιστεύεται "θανάσιμα"!
Μιλάμε πάντα για αυτούς που βρίσκονται ακόμη στο ρόστερ και όχι γι'αυτούς που έχουν αποχωρήσει.

Τέσσερις λοιπόν είναι οι παίκτες που δεν βγαίνουν ποτέ από την ενδεκάδα του Βαλβέρδε..
Πρόκειται για τους Ντουντού, Αβραάμ, Τοροσίδη και... Ντιόγκο!!!
Κι αν για τους τρεις πρώτους η θέση του βασικού είναι δεδομένη για τη νέα χρονιά, ο Ντιόγκο βλέπει το μέλλον του στο Θρύλο αβέβαιο.. Βλέπετε η αγωνιστική αδιαφορία του και ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του έχουν εκνευρίσει τον πρόεδρο και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού,που δεν θέλουν ούτε να ακούν το όνομα του Βραζιλιάνου..


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε όμως, τη χρονιά που ήταν στην Ελλάδα, του έδωσε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.. Ήταν από τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα και για κανέναν λόγο δεν έβγαινε από αυτή..
Αποτελεί άρα μεγάλο αγκάθι η θέση του επιθετικού με την έλευση του Ισπανού προπονητή...
Σε λιγότερο από ένα μήνα καλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να αποφασίσει εάν θα μέινει ο Βραζιλιάνος στην ομάδα, ή αν θα ψάξει για πάικτη που να εμπιστεύεται τυφλά ο Βαλβέρδε.

Απο κει και πέρα υπάρχουν αυτοί που δεν έτυχαν της εμπιστοσύνης του..
Όσκαρ, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Γ. Παπαδόπουλος και... Μήτρογλου είχαν ελάχιστο χόνο συμμετοχής τη σεζόν 2008-2009. Χαρακτηριστικά, ο "πιστολέρο" του Ολυμπιακού είχε συνολικά, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη, μόνο 15 συμμετοχές...

Ο Ε.Βαλβέρδε εμπιστεύτηκε τον Π.Τζόρτζεβιτς στο τέλος της χρονιάς, Εκεί που η μπάλα έκαιγε και τα παιχνίδια ήταν όλα τελικοί, ο μεγάλος αρχηγός των ερυθρόλευκων επιστρατεύτηκε για να δώσει ποιότητα, εμπειρία αλλά και χαρακτήρα στην ομάδα.

Από τις φετινές μεταγραφές θέση βασικού έχουν ήδη κλείσει οι Ισπανοί Ριέρα και Ιμπαγκάσα αλλά και ο έμπειρος Ντένις Ρόμενταλ..

Μια πρόβλεψη για τη φετινή ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι:
Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μπράβο, Ρόμενταλ, Μαρέσκα, Ιμπαγκάσα, Ριέρα, Ντίογκο/αντι-Ντιόγκο, Ντάρμπισαιρ.
mpalakia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βουλωμένο γραμμα διαβάζεις ρε μάγκα . Ακόμα δεν ήρθε ο Βαλβέρδε στην Ελλάδα κι εσύ ξέρεις και την σύνθεση της ομάδας που θα επιλέξει .
Μα ποιός είσαι ; Η Λίτσα Πατέρα είσαι ;