ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.8.10

Λήθη, μέχρι.λησμονιάς


ΟΙ της «Εξεταστικής» διαβουλεύονται. Εμείς (τους) περιμένουμε. Με την έμμεση ενημέρωση, στα διαλείμματα, φτωχή, λειψή, κατεψυγμένη. Τους αναθέσαμε να βγάλουν την αλήθεια, θαμμένη σε τόνους ψέματα. Να επισημάνουν εγκλήματα, να δείξουν ενόχους. Δεν μπορούν, δεν θέλουν, δεν τους αφήνουν-το ίδιο είναι ως προς το αποτέλεσμα. Δεν θα δούμε εδώλια και γουνάκια-το ξέρουμε. Δεν πρόκειται για «ρύθμιση χρεών Καλκάνη»-αλλιώς, θα' χαν στήσει κρεμάλες. Για δημόσιο πλούτο που άλλαξε χέρια μέσω ρασοφόρων πρόκειται. Μέσω «χρυσόπαιδων» με βίλες και πισίνες. Με απέναντι τον μεροκαματιάρη να βιώνει βίον αβίωτο, σε καιρούς «δημοκρατικού φασισμού». Πνιγμένος στη θάλασσα της αδικίας και της ανισότητας.

ΓΙΑ τι άλλο είμαστε.βέβαιοι; Πως ο πέπλος της λήθης θα τα σκεπάσει. Οι μνήμες θα αποδυναμωθούν και ο πανδαμάτωρ χρόνος θα κάνει τη δουλειά του. Είναι και οι προβλεπόμενες απ' το νόμο καθυστερήσεις, είναι και οι ρυθμοί της ενημέρωσής μας εξουθενωτικοί, μας σερβίρουν την αλήθεια πνιγμένη σε χιλιάδες ψέματα, τι άλλο θέλεις για να ξεχαστούν σιγά-σιγά οι Μαντέληδες, οι Ρουσόπουλοι και τα «έργα» τους; Εδώ, ξεχάστηκαν τα εγκλήματα της χούντας και μας μοστράρει τη φάτσα και τη «λογική» του ο Παττακός. Ξεχάστηκαν Θεοφιλογιαννάκοι «πηδώντας το χαντάκι» και (υπερ)γηράσκουν ελεύθεροι. Και μόνο κάποιοι Δερτιλήδες «ιδεολόγοι» επιμένουν και ο Ιωαννίδης, για να πάρει στον τάφο του τα μυστικά, μη τα ξεράσει εν ζωή και καταστεί.κύπριος αγνοούμενος.

ΕΙΝΑΙ ο έλληνας μεγαλόψυχος και συγχωρεί. Καλά κάνει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνά. Αν κι αυτή τη φορά τον πιάσουνε στον ύπνο οι πολιτικοί και βγάλουν λάδι εαυτούς, αυτός (ο λαός) θα πληρώνει και θα κουβαλάει την ευθύνη. Οι κύριοι (και κυρίες) νομοθέτες μας δεν έχουν κάτι να χάσουν απ' την πρόσκαιρη λήθη που θα φέρει τη μόνιμη λησμονιά. Πιο δύσκολα ψαρεύουν ψήφους με τη «φουσκοθαλασσιά», γι αυτό και προτιμούν την ήρεμη θάλασσα. Με τα προνόμιά τους καθολικά και απείραχτα, με την ψήφο μοιρασμένη καθ' ομάδες (οιονεί κόμματα), χωρίς ιδεολογίες και άλλα περιττά.

ΘΑ ξεχαστούν, λοιπόν, οι ένοχοι κι ας γράφτηκαν σελίδες κι ας έπεσε χολή. Η μπόρα θα περάσει, το «εμπάργκο» για τους πολιτικούς θα λήξει και ξανά χαμόγελα και χειραψίες, στην πλατεία-«αρέσουν κάτι τέτοια στους.βαρβάρους

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: