ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.8.10

Σενάρια για ρωσική βάση στη Σύρο


Τροφή για «σενάρια» περί ίδρυσης ρωσικής ναυτικής βάσης σε ελληνικό νησί έναντι μεγάλου χρηματικού αντίτιμου έδωσαν πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού του πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας, ναύαρχου Βλαντιμίρ Βισότσκι, σύμφωνα με τις οποίες η χώρα του ενδιαφέρεται για τη δυνατότητα ελλιμενισμού πολεμικών πλοίων στο εξωτερικό.

Κυβερνητικοί και διπλωματικοί κύκλοι δήλωναν άγνοια χθες για την ύπαρξη ανάλογης πρότασης, επισημαίνοντας πάντως ότι ακόμη κι αν είχε διατυπωθεί θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να γίνει αποδεκτή.

Σύμφωνα με χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυριανής», η Ρωσία αναζητά έδαφος στην ελληνική επικράτεια, κατά προτίμηση στη Σύρο, για την ίδρυση ναυτικής βάσης, προσφέροντας σε αντάλλαγμα 100 δισ. ευρώ. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση αρνηθεί την πρόταση, οι Τούρκοι είναι ανοιχτοί σε συνεργασία με τη ρωσική κυβέρνηση.

«Αν πρόκειται για την Ανατολική Μεσόγειο και τον Εύξεινο Πόντο, εκεί είναι η Τουρκία και η Ελλάδα. Οι μεν και οι δε μας δίνουν τέτοιες δυνατότητες», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο Βισότσκι, αποφεύγοντας να διευκρινίσει εάν έχουν υπάρξει διαβουλεύσεις κάποιας μορφής με τις χώρες που ανέφερε ως παράδειγμα.

«Η δυνατότητα να διατηρείς βάση στο εξωτερικό είναι καλή, αλλά πρέπει να γίνεται σταδιακά, συνυπολογίζοντας τις δυνατότητες της χώρας», συμπλήρωσε, αναφέροντας ως πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση το σύστημα των απλών επισκέψεων των πλοίων.

naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: