ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.8.10

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ κ. ΡΑΚΙΝΤΖΗ ;;; ( ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Κ. Ιωάννη Τέντε:ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!!! )


Ο κύριος της διπλανής φωτογραφίας, είναι ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος προΐσταται όλων των Γενικών Επιθεωρητών, των Σωμάτων Ελέγχου και Επιθεώρησης, των επί μέρους Υπουργείων.
Σε αυτόν κοινοποιούνται οι Εκθέσεις Ελέγχου και τα Πορίσματα Ε.Δ.Ε., όλων των Επιθεωρητών και από αυτόν περιμένουμε όλοι σε αυτή τη χώρα, την εφαρμογή των κανόνων νομιμότητας.
Ο εικονιζόμενος κ. Λέανδρος Ρακιντζής, πρώην Αρεοπαγίτης, είναι και ο εκδότης του εγγράφου που έχει ήδη γίνει γνωστό από τη σχετική εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και σας το παραθέτουμε σήμερα αυτούσιο.
Από το έγγραφό του διαπιστώνουμε, ότι αφού έλαβε το Πόρισμα Ε.Δ.Ε. για τα προβλήματα που δημιουργούσε (και δημιουργεί) η αποχή των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ από τα περισσότερα καθήκοντά τους, προφανώς ο Γενικός Επιθεωρητής, στάθμισε τα περιγραφόμενα στην Ε.Δ.Ε. αποδεικτικά στοιχεία και διατάσσει:
--1.- Να διαβιβαστεί η Έκθεση Ε.Δ.Ε. με τα έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία στον Εισαγγελέα, εκτός από τη παράγραφο 3.3. των προτάσεων του πρώην Επιθεωρητή, που αφορούσε τα πειθαρχικά παραπτώματα του Γενικού Επιθεωρητή και τριών (3) Επιθεωρητών του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. για απόπειρες χειραγώγησης και συγκάλυψης της υπόθεσης ΕΚΑΒ.
--2.- Να διαβιβαστεί η Έκθεση Ε.Δ.Ε. στους αρμόδιους φορείς, που είναι πειθαρχικοί προϊστάμενοι των εμπλεκόμενων, ΟΜΟΙΩΣ χωρίς τις παραπεμπτικές προτάσεις παραγράφου 3.3.
--3.- Να διαβιβαστεί η Έκθεση Ε.Δ.Ε. στις αρμόδιες Οικονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας & Κ.Α., για τον υπολογισμό, σε συνεργασία με τον εκκαθαριστή της μισθοδοσίας του ΕΚΑΒ, της ΖΗΜΙΑΣ την οποία υπέστη το δημόσιο, από την μη περικοπή των αποδοχών των απεργούντων υπαλλήλων.
Το έγγραφο αυτό, μαζί με τα δύο έγγραφα του Αβραμόπουλου προς τον Ρακιντζή Λ. και προς τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στο θάψιμο της υπόθεσης του ΕΚΑΒ.
Εσάς κε Ρακιντζή, δεν σας απασχολεί τίποτα πάνω στο θέμα αυτό;;; Σας έπεισαν ότι οι διακομιδές ασθενών από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο και βαριών περιστατικών, από Νοσοκομείο στο σπίτι του ασθενή, δεν προβλέπονται στον Οργανισμό του ΕΚΑΒ;;;
*** Πόσα δικά τους ασθενοφόρα διαθέτουν τα Νοσοκομεία Θεσσαλονίκης "ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ", "ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ", ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ", "ΑΧΕΠΑ" κλπ;;;
*** Πόσα δικά τους ασθενοφόρα διαθέτουν τα Νοσοκομεία Κατερίνης, Βέροιας, Κοζάνης, Καστοριάς, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Σερρών, Δράμας κλπ πόλεων της Μακεδονίας;;;
*** Γιατί σε κάθε Νοσοκομείο σταθμεύουν ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ από 5 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ χωρίς να προσφέρουν υπηρεσίες;;; Όλα, περίπου ΣΑΡΑΝΤΑ (40) στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, περιμένουν πότε θα συμβεί τροχαίο;;; Μήπως περιμένουν και τη συντέλεια του μάταιου κόσμου μας;;;
*** Αντί να βγαίνετε στα κανάλια, ως "αντ' αυτού" του υφιστάμενού σας Σαμπατακάκη, για δευτερεύον θέμα πλαστικών επεμβάσεων, μήπως πρέπει να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα;;;
*** Εσείς σαν έμπειρος ανώτατος δικαστικός, δεν βλέπετε ότι τα τραγικά γεγονότα που σχετίζονται με την αποχή του ΕΚΑΒ - ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ !!! - τα χρησιμοποιούν ήδη οι ένοχοι για να προωθήσουν απ' ευθείας ανάθεση για προμήθεια ασθενοφόρων;;;
*** Εσείς δεν έχετε ακούσει τίποτα για την άγρια εκμετάλλευση του ΕΚΑΒ και των εφημεριών των Δημόσιων Νοσοκομείων από τα ιδιωτικά, τα οποία κάνουν τσάμπα διακομιδές και δωρεάν εξετάσεις, καθαρά για το οικονομικό τους όφελος;;;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ κε ΛΕΑΝΔΡΕ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ;;;
Μπαρμπανικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: