ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.8.10


ΣΑΕ, η διαχρονική απάτη εις βάρος των Απόδημων:
Νέα ''κονόμα'' στις πλάτες της Oμογένειας (''χρήματα υπάρχουν'' γιά ημέτερους και...λαμογιές)
Με το ποσόν των 5 εκατομ. ευρώ, μέσα σε δεινή οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα, χρηματοδοτήθηκε -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας- από το υπουργείο Εξωτερικών, το πρόγραμμα-''μαϊμού'' «Η Κιβωτός του Ελληνισμού», που προωθεί ο ''παγκόσμιος'' πρόεδρος του Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), Στέφανος Ταμβάκης. «Η Κιβωτός του Ελληνισμού» πρόκειται να στεγαστεί στα Γραφεία του ΣΑΕ, στην Θεσσαλονίκη και υποτίθεται ότι θα περιλαμβάνει την ιστορία(;) του Απόδημου Ελληνισμού. Πρόσφατα, οι παγκόσμιοι, πρόεδρος και ταμίας του κρατικοδίαιτου -τυπικά μόνο υπαρκτού- ΣΑΕ, πήραν και την χρονιάτικη χορηγία τους από το ελληνικό Δημόσιο, αλλά όχι και οι υπόλοιποι (γραμματέας, περιφερειάρχες)...
- Το ερώτημά μας, χωρίς ''να μασάμε τα λόγια μας'': Ποιοί 'Ελληνες πολιτικοί πήραν (πάλι) μίζα από κονδύλι γιά ΣΑΕ;... (''Υποθέτουμε'' ότι, ο α' αντιπρόεδρος της Βουλής, θα... γνωρίζει)
καλαμι

Δεν υπάρχουν σχόλια: