ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.9.10

Το χθεσινό αποκλειστικό για τα 1000 ευρώ ανώτατατος μισθός επιβεβαιώνεται.


Εχθές δώσαμε το Αποκλειστικό: 1000 ευρώ ο ανώτατος Μισθός και όποιος δεν γουστάρει παραιτείται.

και σήμερα Περικοπές μισθών στους υπαλλήλους τους εισηγούνται οι τραπεζίτες

Τη μείωση μισθών των τραπεζοϋπαλλήλων ζήτησε η Ένωση Ελληνικών τραπεζών (ΕΕΤ) από την ΟΤΟΕ , στο πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων για την υπογραφή της νέας κλαδικής σύμβασης εργασίας.

Η ΕΕΤ ζήτησε την κατάργηση του χρονοεπιδόματος, δηλαδή της αυτόματης αναπροσαρμογής του μισθού ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας εκάστοτε υπαλλήλου.

Η ΟΤΟΕ, από την πλευρά της, αντέτεινε ότι κατά την τελευταία τριετία το μισθολογικό κόστος μειώθηκε κατά 9,5% και επισήμανε την αναγκαιότητα να εκπονηθεί κοινωνικό σχέδιο για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας σε περίπτωση συγχωνεύσεων και εξαγορών στον τραπεζικό κλάδο.

Για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και το θέμα των μισθών η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών επιφυλάχθηκε να απαντήσει στην επόμενη συνάντηση των δύο μερών η ημερομηνία της οποίας δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη.

===========

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου,: Είπαμε όποιος δεν γουστάρει παραιτείται.

ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ;

3 σχόλια:

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

Στο άρθρο αυτό ξεχασατε να βαλετε το "ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ;"

Ετσι όπως το βάλατε αλλαζει την αποψη μου και το νοημα της αναρτησης μου

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ η χώρα υπερχρεώθηκε;

Η Ελλάδα υπερχρεώθηκε τη δεκαετία του 1980, επί ΠΑΣΟΚ, όταν το χρέος εκτινάχθηκε από 32% σε 110% του ΑΕΠ και το 1999- 2004 με Ολυμπιακους.

Από το 1989 όλες οι διαδοχικές κυβερνήσεις προσπάθησαν, αλλά καμία δεν κατάφερε να ελέγξει το χρέος. Διότι το χρέος τροφοδοτεί νέα ελλείμματα τα επόμενα χρόνια.»

Το ΠΑΣΟΚ ισχυριζεται ότι ήταν η προηγούμενη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που δημιούργησε το σημερινό πρόβλημα υπερχρέωσης.

Ο κ. Σαμαράς έδειξε σημερα στη ΔΕΘ αναλυτικά ότι από τα 80 δισ. ευρώ νέου χρέους κατά την πενταετία 2004-2009, τα 70 δισ. ευρώ πήγαν για υποχρεώσεις που είχαν αναλάβει προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. ΝΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΡΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

Unknown είπε...

@ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!! ΣΥΓΝΩΜΗΝ
ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ!!!

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ COPY PASTE