ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.10

Ξεχάσαμε τους…τρομοκράτες

Toυ Θανάση Ι. Νικολαΐδη
terrorism.jpgΕΙΝΑΙ υπόθεση των Αμερικανών η ασφάλεια(;) του κόσμου. Και η τρομοκρατία. Και η «τρομοκρατία»! Μας έπεισαν με την προπαγάνδα τους, με δεδομένη τη (δυτική) κουλτούρα μας και το μεταλλαγμένο πολιτικό μας αισθητήριο. Σε επίπεδο παγκόσμιο, άρα και ευρωπαϊκό.
ΤΙ κάνει ο μέσος ευρωπαίος πολίτης; Ασχολείται με το περιεχόμενο της τσέπης του. Δηλαδή με την «ιδεολογία» του. Με τι άλλο; Με το…μπόι του κ. Σαρκοζί και τα καμώματα της γυναίκας του, με τις επιδόσεις του Πούτιν (στο καράτε), με τους «γάμους» του γερμανού υπουργού εξωτερικών.. Τέλος οι ευρωπαίοι ηγέτες, πράσινο για τις βόμβες των Αμερικανών στη «Γηραιά Ήπειρο», με τον Μπλερ της «Πονηράς Αλβιώνος» στο πλευρό του Μπους. Όσο για την Ελλάδα των «μεσημεριανούδων» και της αρπαχτής των πολιτικών, μην περιμένεις αποκωδικοποίηση της αμερικανικής σκέψης. Ούτε αντιστάσεις στην τηλεκατευθυνόμενη ηθικοπνευματική μας άλωση.
ΓΙ αυτό και στρώνουν παιχνίδι οι υπερπόντιοι «Σύμμαχοι, προστάτες κ.λπ» σε κάθε γωνιά της γης. Απερίσπαστοι (χωρίς αντίπαλο) και ατρόμητοι (με την ισχύ των όπλων) ανάβουν φωτιές και δείχνουν…ΝΑΤΟ. Πως (δήθεν) πλάκωσαν τρομοκράτες και ο «αμυντικός συνασπισμός» οφείλει να (δια)πράξει το καθήκον του. Και, βέβαια, αν το ΝΑΤΟ είναι στο κόλπο, το κόλπο το’ χουν στρώσει οι Αμερικανοί. Τη μια με την «τρομοκρατία» του Χουσεΐν για να ρίξουν βόμβες κι ύστερα να τον κρεμάσουν (αν τον κρέμασαν…), την άλλη με τους θεοκράτες (Ταλιμπάν) του Αφγανιστάν για να εισβάλουν ως απελευθερωτές, αύριο με το Ιράν, που θα το βομβαρδίσουν…μέρα μεσημέρι. Με τον αμερικανοσπουδαγμένο γενειοφόρο Πρόεδρο (του Ιράν) σε ρόλο Σαντάμ…
Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ χρειάζονταν ανανέωση. Η παγκόσμια κοινή γνώμη…ξεχάστηκε και ξέχασε το χρέος της να θυμάται τους τρομοκράτες. Να μην κοιμάται ήσυχος ο ευρωπαίος, να ξενυχτάει με το…δάκτυλο στη σκανδάλη και να δικαιολογεί Νατοϊκές (διάβαζε Αμερικανικές) επεμβάσεις όπου «δει». Δέκα χρόνια απ’ τους «Πύργους» κι έπρεπε η Αλ Κάιντα να κάνει αισθητή την παρουσία της. Οι Αμερικανοί πάτησαν το κουμπί. «Κάτι ψήνεται, ευρωπαίοι, έχετε το νου σας» μας διεμήνυσαν και ζωστήκαμε τ’ άρματα. Ποιες χώρες «ανησύχησαν» και ξεσήκωσαν την Ευρώπη για το επικείμενο(;) χτύπημα της Αλ Κάιντα; Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία (ποιες άλλες;).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ γειτονιά-γειτονιά, που είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, απέναντι στους γενίτσαρους και τους φοβικούς υποκινητές τους.