ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.10

Τα αιτία που οδήγησαν στην απόφαση της να μιλήσει και το τηλεφώνημα της κ. Πελέκη στον Γ. Βουλγαράκη πριν και μετά μετά την κατάθεση

Εκ γυναικός ερρύη τα φαύλα ή εκ γυναικός πηγάζει τα κρείτονα; Αυτό θα πρέπει να ήταν χθες το βασανιστικό δίλλημα για τον πρώην Υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη ο οποίος αδίκως τσαλακώθηκε πολιτικά σε μια ιστορία που όπως αποδεικνύεται την όποια ευθύνη είχε πρωτίστως ο Καραμανλής , και σε μικρότερο βαθμό το συγγενικό του περιβάλλον. Αν και άθελα της η κ. Πελέκη πέρασε "πολιτική θηλιά" στον πρώην Υπουργό , βρήκε το θάρρος και να την ξεσφίξει με πρωτοβουλία της ! "Το γραφείο της Ναυπάκτιας κ. Αικατερίνης Πελέκη είχε την ευθύνη της σύνταξης των συμβολαίων, αφού η ίδια συνέταξε τα περισσότερα συμβόλαια των ανταλλαγών με τη Μονή Βατοπεδίου, κυρίως στην περιοχή της Ουρανούπολης με εντελώς νόμιμο τρόπο και χωρίς να κερδίσει το παραμικρό οικονομικά και χθες μετά την τόση λάσπη που δέχθηκε οικογενειακώς και για μεγάλο διάστημα τώρα….έγινε η πρώτη μάρτυρας που με την κατάθεσή της «καίει» τον πρώην πρωθυπουργό. Βέβαια εκτός από την κ. Πελέκη , δεύτερο μεγάλο θύμα της οικογένειας Πελέκη ήταν ο αδερφός της συζύγου του πρώην Υπουργού Δ. Πελέκης(πρώην πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας) και το μεγαλύτερο θύμα όλων ο πρώην Υπουργός που ενεπλάκη σε μια ιστορία χωρίς την παραμικρή ανάμειξη. Η οικογένεια Πελέκη – Βουλγαράκη γνώρισε κοντά στα δύο χρόνια τώρα τον απόλυτο «διασυρμό» αφού το ίδιο σύστημα που ευθύνεται για το σκάνδαλο , προσωποποίησε στη συνέχεια(και πάνω στο θόρυβο της ιστορίας)πάνω στην οικογένεια την ευθύνη.

Κ. Πελέκη: Γιώργο, έχουμε βρεθεί κατηγορούμενοι και όλοι αυτοί που έχουν πάρει τις αποφάσεις κάθονται απ’ έξω και κοιτάνε».
Μετά την κατάθεση της η κ. Πελέκη , μιλώντας αργότερα στους δημοσιογράφους δήλωσε πως έχει καταστραφεί επαγγελματικά, προσθέτοντας ότι ζητά να αποκατασταθεί τουλάχιστον ηθικά. «Υφίσταμαι πολιτική δίωξη. Αν δεν ήμουν γυναίκα του Γ. Βουλγαράκη δεν θα με ξέρατε». Η ίδια αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει σήμερα το πρωί και ότι αφορμή ήταν ένας ταξιτζής που είπε σε μία φίλη της: «Τι τα θες; Αυτή τα έχει πάρει». Όπως μάθαμε όταν ενημέρωσε τον σύζυγό της το πρωί, εκείνος της είπε: «Κάνε ό,τι νομίζεις». Μετά το τέλος της κατάθεσής της συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Γ. Βουλγαράκη. Αυτήκοοι μάρτυρες μας μετέφεραν ότι του είπε: «Γιώργο, έχουμε βρεθεί κατηγορούμενοι και όλοι αυτοί που έχουν πάρει τις αποφάσεις κάθονται απ’ έξω και κοιτάνε». Η εκτίμησή της πάντως είναι ότι «δεν υπάρχει σκάνδαλο» και ότι «δεν έχει αποδειχτεί πως ζημιώθηκε το Δημόσιο ή υπήρχε δόλος από πολιτικό πρόσωπο που να έχει δεχτεί πολιτικό χρήμα». Τέλος, στο ερώτημα αν συνδέεται η κατάθεσή της με τις σχέσεις της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ με τον Γ. Βουλγαράκη, απάντησε απαξιωτικά: «Δεν με ενδιαφέρει η Ρηγίλλης. Δεν έχω καμία σχέση με τη Ρηγίλλης». Δεν ξέχασε, μάλιστα, ότι στην πρώτη Εξεταστική είχε δεχτεί επίθεση από τη Φ. Πατριανάκου της ΝΔ ότι «η ίδια και η οικογένειά της κατέστρεψαν την κυβέρνηση».
Το Παρον Αιτολοακαρνανιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: