ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.10

Ξεσηκώνονται οι αστυνομικοί για τις υπερωρίες ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ???

σταρατα λογια

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ

Το έγγραφο που φέρει την υπογραφή του υφυπουργού Φ. Σαχινίδη, το οποίο ενημερώνει το αρχηγείο της αστυνομίας για την αδυναμία πληρωμής πρόσθετων αποζημιώσεων

Καζάνι που βράζει η ΕΛ.ΑΣ. για την πρόθεση της κυβέρνησης να περικόψει μέχρι και 400 ευρώ από τα νυχτερινά επιδόματα και την εργασία πέραν του 5ήμερου

Ένα βήμα πριν από τη λευκή απεργία βρίσκεται πλέον το σύνολο των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς η κυβέρνηση μέσω του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, και με την υπογραφή του υφυπουργού Φίλιππου Σαχινίδη, γνωστοποιεί προς το αρχηγείο της αστυνομίας την αδυναμία εκταμίευσης κονδυλίου 20 εκατομμυρίων ευρώ για την πληρωμή πρόσθετων αποζημιώσεων του αστυνομικού προσωπικού. Αποζημιώσεις... που έχουν να κάνουν με τη νυχτερινή εργασία αλλά και την εργασία πέραν του 5ήμερου. Αυτή η παράλογη λογική πρακτικά σημαίνει ότι το αστυνομικό έργο αντιμετωπίζεται πλέον ως δημοσιοϋπαλληλική εργασία με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια του πολίτη. Με λίγα λόγια, οι αστυνομικοί καλούνται πλέον να λειτουργούν σχεδόν στο σύνολο τους ως συνηθισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, με αυστηρή τήρηση του ωραρίου εργασίας, με 5ήμερο και βέβαια χωρίς νυχτερινή εργασία! Μια εξέλιξη που πλήττει καίρια το εισόδημα και κατά συνέπεια τον οικογενειακό προγραμματισμό χιλιάδων οικογενειών στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που θα δουν πλέον το μηνιαίο εκκαθαριστικό τους να μειώνεται κατά 400 ευρώ!

Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος, αυτή της αστυνόμευσης και του συνταγματικού δικαιώματος των πολιτών στην ασφάλεια. Η εξέλιξη αυτή εκ των πραγμάτων μειώνει στο ελάχιστο την παρουσία αστυνομικών έξω στους δρόμους και στις γειτονιές τη νύχτα όπου το έγκλημα οργιάζει. Εκτός κι αν οι αρμόδιοι φωστήρες της κυβέρνησης, όπως λένε οι αστυνομικοί, πείσουν τους κακοποιούς σε... νυχτερινή εκεχειρία και ρεπό τα Σαββατοκύριακα. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, περιμένουν πρώτα να πάρει θέση στο φλέγον ζήτημα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον οποίο θα συναντηθούν άμεσα οι συνδικαλιστές της αστυνομίας. Από αυτή τη συνάντηση θα κριθεί και η στάση που θα κρατήσουν από εδώ και στο εξής οι ένστολοι και κυρίως αυτοί που στελεχώνουν τις μάχιμες υπηρεσίες.

(ΕΝΣΤΟΛΟΣ - Του ΒΑΪΟΥ ΣΥΡΡΟΥ)
  Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: