ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.10

ΜΠΟΥΜ!!!!!!!! ΠΕΛΕΚΥ ΓΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙ!!!!!!!!!! "Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ...ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΥΝ!!!


Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΕΚΥ!!! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ............. ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΕΝΟΥΝ ΕΔΩΣΕ ΓΛΑΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΕΚΥ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ..
"ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

α ρε καραμανλη τοτε που επρεπε να παρεις κεφαλια δεν πηρες λουσου τωρα την γυναικα του κολητου σου κ αυτα που λεει που δεν τα πιστευει κανεις σας προλαβαινω δεν υποστηριζω τον χοντρο μα τον λυπαμε