ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.9.10

Καραμανλής - Ρουσόπουλος & Παπανδρέου - Ραγκούσης …oι τεμπελχανάδες γόνοι και οι αγράμματοι πρωθυπουργεύοντες.

Στο ίδιο έργο θεατές. Μετά το δίδυμο Καραμανλή-Ρουσόπουλου βλέπουμε το δίδυμο Παπανδρέου - Ραγκούση. Μετά την αποτυχία του πρώτου διδύμου είναι θέμα χρόνου να δούμε και την αποτυχία του δεύτερου. Είναι προφανές πλέον ότι βαδίζουμε στο τελευταίο στάδιο του νεποτισμού. Στο στάδιο της πλήρους σήψης και αποσύνθεσής του. Για την ιατρική επιστήμη αποτελεί αιτία θανάτου για έναν οργανισμό ν' αρχίσει να τρέφεται με τα περιττώματά του. Αυτό κινδυνεύει να πάθει το πολιτικό μας σύστημα. Το σύστημα της μεταπολίτευσης. "Καταναλώνει" αυτά, τα οποία είχαν προκύψει ως άχρηστα "υποπροϊόντα", για να εξασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία του. Το κάθε είδους αγράμματο και άχρηστο κομματόσκυλο, το οποίο δημιουργούσε το σύστημα, προκειμένου να μην απειλείται η ηγεσία του, έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιείται από το ίδιο το σύστημα σε κάποια ηγετική του θέση..............

ΠΙΝΟΥΝ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟ ...Γιατί συνέβη αυτή η αλλαγή



Δεν υπάρχουν σχόλια: