ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.10

«Ξέχασαν» τις ελληνικές σημαίες από την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου!! TI ZOYME???? ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ

Ανιστόρητη εντολή δόθηκε από το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΦ, κατόπιν πολιτικών πιέσεων, για να μην εμφανιστούν ελληνικές σημαίες κατά μήκος της λεωφόρου Χατζηιωσήφ, της λεωφόρου, δηλαδή, από την οποία θα διέλθει η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 1η Οκτωβρίου. Όταν πριν από μερικές ημέρες η «Σ» αποκάλυψε την εντολή που δόθηκε άνωθεν και ενόχλησε τους επιτελείς, ηλεκτρονικά σάιτ και κομματικά έντυπα που πρόσκεινται στην Κυβέρνηση έσπευσαν να μας διαψεύσουν. Τώρα μιλούν από μόνα τους τα έργα και η λεωφόρος Χατζηιωσήφ μοιάζει με κομματικό ακτίβ του ΑΚΕΛ.
Ο Δήμαρχος Στροβόλου, Σάββας Ηλιοφώτου, που κομματικά προέρχεται από την ΕΔΕΚ, δήλωσε στη «Σ» ότι όπου ο Δήμος ανέλαβε να σημαιοστολίσει, έβαζε μια ελληνική και μια κυπριακή σημαία εναλλάξ. Στη λεωφόρο Χατζηιωσήφ, μας είπε ότι τη δικαιοδοσία την πήρε το ΓΕΕΦ και το Υπουργείο Άμυνας, και τα συνεργεία του Δήμου δεν εισήλθαν για να κάνουν σημαιοστολισμό. Άλλωστε, μας εξήγησε, το Δημαρχείο και οι περιβάλλοντες δρόμοι είναι σημαιοστολισμένοι με τη συνήθη πρακτική που αποδίδει το νόημα της εθνικής εορτής. 
Πηγη Σ
=======================================================================

Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο .
Απλά " κάνουμε " πως ξαφνιαζόμαστε με τα σημάδια αυτής της κατρακύλας .Ηγεσίιες Ξεκάθαρα λέμε ότι η σημερινές " σε Ελλάδα και Κύπρο μόνον τα συμφέροντα του Ελληνισμού δεν στηρίζουν .
Ο Ελληνικός και Κυπριακός Λαός , ευρισκόμενος στριμωγμένος με τα οικονομικά προβλήματα , για τα οποία στην Ελλάδα τουλάχιστον φέρουν ακέραια την ευθύνη οι πολιτικές ηγεσίες του διαχρονικά , προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον που του έχουν δημιουργήσει και εκτονώνεται πότε με τις απεργίες πότε με καταλήψεις λιμανιών και σε λίγο με τις άχρηστες καλλικρατικες εκλογές , ενώ οι ηγεσίες του - ενδοτικότερες όσο ποτέ - είναι έτοιμες να παραδώσουν την Χώρα μας στον νεοταξικό κατεστημένο .
Απαιτείται άμεση αντίδραση για να μην πάθουμε ότι έπαθαν οι Μικρασιάτες που τους απειλούσε ο άθλιος Στεργιαδης [ όπως τώρα κάποιοι νέοι Στεργιάδηδες τους απαγορεύουν να έχουν αυτό που οι ίδιοι επιθυμούν , την Ελληνικότητά τους , ]
Δ. Αλευρομάγειρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: