ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.10

Περικοπές 20% στο εκλογικό επίδομα και μείωση των δημοσίων υπαλλήλων

Εκλογικό επίδομα έλαβαν στις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 περίπου 157.000 υπάλληλοι. Η αποζημίωση ξεκινούσε από 200 ευρώ για τους 55 εργαζόμενους στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και έφτανε τα 2.600 ευρώ «μεικτά» για τους εργαζόμενους στο υπουργείο Εσωτερικών. 

Ψαλίδι 20% στο εκλογικό επίδομα και «γενναία» μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων που παίρνουν την εκλογική αποζημίωση, ανακοίνωσε χτες ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούσης στο περιθώριο της συνάντησης που πραγματοποίησε η διακομματική επιτροπή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τις σχετικές ρυθμίσεις θα προβλέπουν οι υπουργικές αποφάσεις οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της υπογραφής από τον υπουργό Εσωτερικών.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η δραστική μείωση των 148 εκατ. ευρώ που καταβλήθηκαν ως εκλογικό επίδομα στις βουλευτικές εκλογές του 2009. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Γ. Ραγκούση, θα περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των δικαιούχων και θα καταβληθεί εκλογικό επίδομα μειωμένο κατά 20% μόνο σε όσους δημοσίους υπαλλήλους απασχοληθούν στην εκλογική διαδικασία. Ειδικά για το συνολικό ποσό που καταβάλλει το υπουργείο Εσωτερικών αναμένεται να είναι το 2010 περίπου 10 εκατ. ευρώ, μειωμένο κατά 50% σε σχέση με το ποσό που δόθηκε στις βουλευτικές εκλογές του 2009 (20 εκατ. ευρώ).
Εκλογικό επίδομα έλαβαν στις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 περίπου 157.000 υπάλληλοι. Η αποζημίωση ξεκινούσε από 200 ευρώ για τους 55 εργαζόμενους στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και έφτανε τα 2.600 ευρώ «μεικτά» για τους εργαζόμενους στο υπουργείο Εσωτερικών. Οσοι υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικών θα απασχοληθούν στις εκλογές αναμένεται να λάβουν περίπου 1.600 ευρώ κατά μέσο όρο.
Επίσης αναμένεται να μην πάρουν εκλογική αποζημίωση οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματεία Ισότητας των δύο Φύλων του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι ανήκουν στο υπουργείο Εσωτερικών, αλλά δεν απασχολούνται στις εκλογές.
Σχετικά με την καταβολή επιδόματος στους δημοτικούς υπαλλήλους, ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ντόλιος σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ανέφερε ότι δεν θα καταβληθεί επιπλέον αποζημίωση για τις επερχόμενες εκλογές, αφού το εκλογικό επίδομα είναι ενσωματωμένο στα έξοδα κίνησης που λαμβάνουν με τον μισθό τους.
Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ που διεκδικούσαν εκλογική αποζημίωση ή ως εφάπαξ ποσό ή με την αναπλήρωση των περικοπών του 20% που τους έχει επιβληθεί μηνιαίως στο επίδομα κίνησης, εμφανίζονται αποφασισμένοι να αντιδράσουν με αποχή από τις εργασίες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 16-17 Οκτωβρίου, οπότε και λήγει η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων. Εάν πραγματοποιηθεί η απειλή των εργαζομένων, τότε θα δημιουργηθεί σημαντικό πρόβλημα στη διεξαγωγή των εκλογών.
Πηγή: Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: