ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.10

Φωνή διαμαρτυρίας με..πράξη!! από τον Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων

Την απόφαση του να κατέλθει με τον υποψήφιο της Δημοκρατικής Αριστεράς τον Τρικαλινού υποψηφίο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Θανάση Ζαχαρόπουλο ανακοίνωσε ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Σωτήρης Τσουκαρέλης.
Σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικό κανάλι ξεκαθάρισε πως η στάση του είναι βαθιά πολιτική και πως μ αυτό τον τρόπο εκφράζει την αντίθεσή του σε πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω από το Τοπικό ΠΑΣΟΚ εδώ και αρκετά χρόνια...ανέφερε για αποκλεισμούς των νέων,από όργανα του κόμματος από "στρατούς των βουλευτικών γραφείων" όπου αν  δεν ανήκεις και δεν μπεις στον μηχανισμό τους δεν έχεις καμία  ελπίδα!!  δημιουργώντας μ αυτόν τον τρόπο αποκλεισμούς σε νέους ανθρώπους που θέλουν μεν να ενταχθούν στο κόμμα αλλά με το δικό τους στίγμα, την δική τους φωνή, με όρεξη να αλλάξουν πολλά "κακως κειμενα" άλλα δυστυχώς πέφτουν σε τοίχους , και σε ένα νοσηρό κλίμα!!!
 Τέλος ανέφερε ότι δεν μπορεί το τοπικό ΠΑΣΟΚ να είναι ανύπαρκτο και αποκομμένο από τα προβλήματα της κοινωνίας, της λαϊκής Βάσης, δίχως καμιά πολιτική διεργασία και να λειτουργεί πάρα μονό ως ένα σύστημα ανακύκλωσης υποψηφίων.
Και τέλος την όλη αυτή αρρωστημένη κατάσταση για το ΠΑΣΟΚ την διαχειρίζονται και την αναπαράγουν  3 έως 5 άνθρωποι....οι όποιοι εναλλάσσονται στις καρέκλες εδώ και αρκετά χρόνια δημιουργώντας "στεγανά" και μηχανισμούς βοηθούμενοι φυσικά από συγκεκριμένα πολιτικά γραφεία !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: