ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.10

Θα αναλάβει κανείς ευθύνες;

thumb
Γράφει η Κουκίδα
Ένα άνευ προηγουμένου άδειασμα στην κυβέρνηση έλαβε χώρα στο Λουξεμβούργο από τον επίτροπο Όλι Ρεν. Αψήφισε τις πιέσεις του Γιώργου Παπακωνσταντίνου να κρατήσει το στόμα του κλειστό μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου και δήλωσε ξεκάθαρα ότι μας περιμένουν επιπρόσθετα μέτρα το 2011.
Ο λόγος; Οι αναθεωρήσεις των στοιχείων του ελλείμματος και του χρέους. Όπως είπε ο κ. Ρεν, η Γιούροστατ τον Σεπτέμβριο έβγαλε λαβράκια για τις οφειλές του κράτους και οι αναπροσαρμογές θα φέρουν περισσότερα μέτρα από αυτά που ήδη περιέχει το προσχέδιο του προϋπολογισμού.
Οι δηλώσεις-βόμβα, που προκάλεσαν αμηχανία στο Μαξίμου, ήρθαν μόλις 24 ώρες μετά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν θα έρθουν νέα μέτρα. Υπενθυμίζουμε και την πάγια δέσμευση του υπουργού οικονομικών ότι εάν υπάρξουν νέα μέτρα θα παραιτηθεί. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να γίνει για να αναλάβει ο κύριος Παπακωνσταντίνου τις τεράστιες ευθύνες που του αναλογούν;
Το μοντέλο απέτυχε. Και το χειρότερο είναι ότι ο κ. Ρεν άφησε να εννοηθεί ότι το οικονομικό επιτελείο γνώριζε ότι πρέπει να πάρει κι άλλα μέτρα, από το Σεπτέμβριο. Αλλά φυσικά το απέκρυψε, ακολουθώντας την δοκιμασμένη τακτική της πρώην κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Σας το γράψαμε και χθες ότι ένας-ένας οι ξένοι θα βγαίνουν και θα λένε τα πράγματα ως έχουν. Πληροφορίες της Κουκίδας αναφέρουν ότι δεν του.. ξέφυγε του επιτρόπου η δήλωση. Ήταν συνειδητή γιατί «τα πήρε» με τα ευρήματα της Γιούροστατ και το κρυφτούλι που προσπαθεί να παίξει το ΥΠΟΙΚ. Μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν ήσυχος ότι θα υπήρχαν δηλώσεις στήριξης..
Αξίζει να βρείτε το απόσπασμα της συνέντευξης τύπου του Γιούρογκρουπ και να δείτε το ύφος του φίλτατου Γιούνκερ, που καθόταν δίπλα, όταν ο Ολι Ρεν έριξε την βόμβα. Κόντεψε να του γυρίσει το μάτι! Αμέσως πήρε το λόγο και προσπάθησε να τα μπαλώσει όμως η ζημιά έγινε καθώς τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων είχαν ήδη μεταδώσει τις δηλώσεις..
Για να δούμε, θα δοθεί η απαραίτητη προέκταση των δηλώσεων Ρεν από τα μέσα ενημέρωσης, ή θα το κάνουν γαργάρα και αυτό; Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία δεν ασκεί ούτε την στοιχειώδη αντιπολίτευση στην διγλωσσία της κυβέρνησης. Και όταν λέμε αντιπολίτευση εννοούμε εκ μέρους των πολιτών. Πάντως, ακόμα και μετά τις δηλώσεις Ρεν ο κ. Παπακωνσταντίνου, με μεγάλη δόση αλαζονείας, συνεχίζει να πιπιλάει την ίδια καραμέλα ότι δεν θα υπάρξουν μέτρα!! Μήπως είναι σίγουρος ότι θα την γλιτώσει και αυτή φορά;
 Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: