ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.10

Αυθορμήτως…

Toυ Θανάση Ι. Νικολαΐδη
ΔΕΝ μπήκαν στο νόημα. Ούτε απ’ την οργή του κόσμου πήραν χαμπάρι. Παίζουν με τις «Εξεταστικές», σνομπάρουν τις «Προανακριτικές», δεν το νιώθουν πως παίζουν με τη φωτιά. Αποχωρούν, λες κι είναι υπόθεσή τους οικογενειακή στο κτήμα του μπαμπά τους. Οι «αυτουργοί» υποβαθμίζουν τα βατοπέδια και οι αρχηγοί δεν ασχολούνται. Ούτε νιώθουν την ανάγκη να βοηθήσουν για την αλήθεια που παραμένει θαμμένη. Αντί να σπεύσουν Καραμανλής και Μητσοτάκης, παριστάνουν το…βαρύ πεπόνι. Πήραν την «ιστορική» και εξόχως βολική φράση πως «τους Πρωθυπουργούς δεν τους πας στη φυλακή-τους στέλνεις σπίτι τους», την έκαναν θέσφατο και απέχουν επιδεικτικά.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ απ’ τον κ. Σημίτη. Θέλουμε την παρουσία και τη μαρτυρία του. Την αλήθεια (του), με την ίδια ευκολία που μας επεδείκνυε το πρώτο ευρώ. Διαχειρίστηκε χρήμα με ουρά, ξόδεψε ό,τι γούσταραν τα τσακάλια του για έργα, «έργα» και Καλατράβες. Λες και ο Αμερικάνος θα’ ρχονταν στην Ελλάδα των Ολυμπιακών για να μείνει άναυδος απ’ την…τεχνολογία της. Και θάφτηκε το «αρχαίο πνεύμα κ.λπ.» στις μίζες για (άχρηστα) C4I και τα ολυμπιακά χωριά στην εγκατάλειψη, για να μη δώσει λογαριασμό κανένας σε κανέναν. Και, βέβαια, όταν ήρθε η ώρα, ο κ. Σημίτης το’ σκασε για να γλυτώσει την…Ιστορία, την ευθύνη και την αλήθεια. Αντί, λοιπόν, να σπεύσει αυθορμήτως και αγωνιώντας για την αλήθεια μη χαθεί, στέκεται μακριά, την καταθέτει με…δόσεις, μέχρι οι ευθύνες του να εξατμιστούν.
ΓΙΑ τον κ. Καραμανλή και την παρέα του τι να πεις; Ποτέ και κανένας τους δεν ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στον ελληνικό λαό. Ιστορικά, παραταξιακά, ιδεολογικά. Πήραν το Βατοπέδι για παιχνιδάκι τους τα…παιδιά, αποχώρησαν και απειλούν: «Θα κάνουμε εξεταστική για το ΔΝΤ, όταν έρθουμε». Κι εμείς που τους ζυγιάσαμε και δεν τοποθετούμε σύντομα τον…ερχομό τους, θυμηθήκαμε εκείνο το αθώο «μην κάνεις το λάθος να μη διορθώσεις τα λάθη σου» κι εκείνο το τρομερό (κι ας μας συγχωρήσουν για τον παραλληλισμό) του Γκέμπελς:«Θα ξανάρθουμε και η γη θα τρέμει».
ΠΡΩΤΟΙ έπρεπε να προσέλθουν αυθορμήτως οι τ. Πρωθυπουργοί και να διαγκωνίζονται για την αλήθεια. Να στείλουν μήνυμα στο αμαρτωλό περιβάλλον τους και στους επιγενόμενους. Ίσως δεν είδαν τον «τριγμό των οδόντων» του κόσμου. Την Ιστορία που τους γνέφει…απειλητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: