ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.10

«Αντ’ αυτών…»


Tου Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@gmail.com
ΕΠΟΧΗ αντικομμουνισμού και ο συναγερμός ήταν συνεχής. Για την πατρίδα που «κινδύνευε» όποτε γούσταραν οι αφέντες. Οι «μέσα», με την εντολή των «έξω» που μας είχαν σε συνεχή…επιτήρηση. Ιδεολογική, οικονομική και προπαντός….αντικομουνιστική. Κα τη φύλαγαν μέρα νύχτα. Με τους «εθνικόφρονες» σε πόστα. Με τους έχοντες αφανέρωτους. Με τους ντόπιους «προλετάριους» στις εσχατιές και με το δάκτυλο στη σκανδάλη μην έρθουν οι «κόκκινοι». Αν έρχονταν οι «μπολσεβίκοι», θα τους παίρναν’ την κατσίκα. Αν κατέβαιναν οι Ρώσοι, θα χάναμε την εθνική μας κυριαρχία.
ΜΕ τους «μεγάλους», λοιπόν, ξεσηκώνονταν και οι «μικροί». Με την αγραμματοσύνη τους οι τελευταίοι, με την άγνοια και με τη φανατίλα του οπαδού. Μαντρωμένοι στη στάνη του τσομπάνη και με τους λύκους παραδίπλα. Πολεμούσε (αντικομμουνιστικά) ο λεφτάς χωρίς να «εκτίθεται», αλλά στην πρώτη γραμμή και με το Μ1 στον ώμο ο λέτσος. Του χτύπαγαν την πλάτη κι ήταν περήφανος και…ευτυχής. Λουσμένος στη φτώχια και στην «εθνικοφροσύνη» του. Με την ψευδαίσθηση πως υπηρετεί την πατρίδα (εκπεφρασμένη με τα πλούτη, τη δύναμη και την «ιδεολογία» των αφεντάδων).
ΤΑ χρόνια πέρασαν, «ιδεολογίες» παρέλασαν, ο κόσμος σήμερα πληροφορείται και συχνά παραπληροφορείται. Με τους «απάνω» και τους «κάτω» σε ρόλους αντίστοιχους μ’ εκείνους τους παλιούς και με τη ζυγαριά να ξαναγέρνει δραματικά. Τέλος ο κομμουνιστικός «κίνδυνος», αλλά η…μεταχείριση καλά κρατεί. Κινδύνεψαν(;) τραστ, έχοντες και δυνατοί; Δεν βγαίνουν αυτοί στο δρόμο. «Κινδυνεύουν» μεγαλοεκδότες; Ρίχνουν τα πρωτοσέλιδά τους, γεμάτα οργή και…αίμα. Δεν ικανοποιήθηκαν (διάβαζε δεν άρπαξαν δουλειές) μεγαλοκαναλάρχες; Με ένα νεύμα τους, οι ρεπόρτες την κάμερα. Για τη δίκαιη λαϊκή δυσαρέσκεια στο άδειο πιάτο, που συνιστά άμεση, πρακτική και «αποδοτική» προπαγάνδα.
ΚΑΙ με τους άλλους τους κρυφούς και δυνατούς; Δεν θα βγει ο βιομήχανος στο δρόμο-θα στείλει τον εργαζόμενο. Δεν θα δεις μεγαλογιατρό με πανό-θα στείλει τον…κηπουρό της βίλας του. Κι αν πεις να βάλεις χέρι στα μαφιόζικα κυκλώματα που λυμαίνονται τον χώρο της υγείας (μίζες, υπερτιμολογήσεις…), θα δεις φανατισμένους μεροκαματιάρηδες στο δρόμο. Ασπίδα για τα πλούτη της ολιγαρχίας, πάθος για τα συμφέροντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: