ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.10.10

Ο αδίστακτος κ. Παπανδρέου

Ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου απέδειξε χθες ότι έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο. Από την περίφημη «διακαναλική» της 25ης Οκτωβρίου και μετά, η στάση του είναι πια στην κυριολεξία χωρίς προηγούμενο, τουλάχιστον για τις πολιτικές εμπειρίες αυτής εδώ της γενιάς.
Προσέξτε το χειρισμό της κατάστασης από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ:
Ενώ η ΝΔ έχει την πολιτική ωριμότητα και, θα τολμούσαμε να πούμε, την πολιτική σοφία να μην παρασυρθεί να ζητήσει εκλογές, αρνούμενη να ακολουθήσει τον κ. Παπανδρέου στην ανευθυνότητα της διακαναλικής, η κυβέρνηση επανέρχεται χθες και θέτει ακόμη πιο ξεκάθαρα ζήτημα εθνικών εκλογών σε περίπτωση που δεν της αρέσει το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών.
Κι ενώ τα spreads εκτοξεύονται και οι δυνάστες της χώρας, που οι ίδιοι έφεραν, τους κουνούν απειλητικά το δάχτυλο, το κακό που ήδη έκαναν στη χώρα με τη διακαναλική, φαίνεται ότι δεν τους φτάνει και σήμερα ο κ. Παπακωνσταντίνου βρίσκει το θράσος να μας πει ότι για τις αρνητικές αυτές εξελίξεις φταίει ο… Σαμαράς που αντιδράει στο Μνημόνιο! Και, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε καταστροφικές, με τα σημερινά δεδομένα, εκλογές, αν τυχόν και η αντιπολίτευση «τολμήσει» να συνεχίσει να αντιδρά στην πολιτική τους, θέτοντας ζήτημα καταψήφισης του Μνημονίου στις περιφερειακές εκλογές!



Καταλαβαίνεται δηλαδή τι μας λένε οι άνθρωποι; Οι εθνικές εκλογές, λένε, θα είναι καταστροφικές για τη χώρα αυτή τη στιγμή, αλλά ασχέτως που θα τις προκαλέσουμε αποκλειστικά εμείς, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος γι’ αυτό, δεν θα φταίμε εμείς, αλλά εσείς που δεν συμφωνείτε με την καταστροφική πολιτική μας!
Πέρα από την έκταση και το βάθος του πασοκικού αμοραλισμού, η αντίδραση αυτή είναι και άκρως αποκαλυπτική ως προς το εξής: Είναι φανερό ότι στο ΠΑΣΟΚ ήλπιζαν ότι ο Σαμαράς θα σήκωνε το γάντι που της πέταξε ο ΓΑΠ και θα υπερθεμάτιζε στον διακαναλικό εκβιασμό, ζητώντας πια εκλογές. Το κλίμα θα φούντωνε κι άλλο και τα spreads θα ανέβαιναν πολύ περισσότερο από τις 100 μονάδες, που ανέβηκαν από τη Δευτέρα και μετά. Και θα κατηγορούσαν τότε την αντιπολίτευση ότι αυτή ανέβασε τα spreads με τη δήθεν ανευθυνότητά της, και όχι αυτοί που μίλησαν πρώτοι για εκλογές. Με δεδομένη τη μεγάλη, ακόμη, επιρροή του καθεστωτικού τύπου και τα μειωμένα αντανακλαστικά του ελληνικού λαού, δεν αποκλείεται και να κατάφερναν να πείσουν ορισμένους από τους εναπομείναντες ψηφοφόρους τους.
Έλα όμως ντε, που η ΝΔ, φερόμενη άκρως υπεύθυνα, δεν τους έκανε το χατίρι και δεν ζήτησε εκλογές! (ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΚΛΟΓΕΣ)
Όμως επειδή αυτοί το πλάνο το είχαν στήσει, τους ξέμεινε η κασέτα στο play και κατηγόρησαν την αντιπολίτευση για κάτι, που τελικά δεν το έκανε καθόλου! Γελοιοποιήθηκαν έτσι, σε όλον τον πλανήτη, αφού κατηγορούν την αντιπολίτευση για την προχθεσινή, δική τους, καταδική τους, προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας!
Όσον καιρό βέβαια η ΝΔ το μόνο που έκανε ήταν υπεύθυνη αντιπολίτευση με το να τεκμηριώνει την αντιμνημονιακή πολιτική της με ισχυρά (αλλά αγνοούμενα από την κυβέρνηση) επιχειρήματα, τα spreads όχι μόνον δεν ανέβαιναν, αλλά έπεφταν. Και έπεφταν, κυρίως μετά στην επιτυχημένη αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, η οποία απέδειξε εμπράκτως, πόσο τεχνητός είναι ο αποκλεισμός της Ελλάδας από τις διεθνείς αγορές.

Τα spreads ανέβηκαν, αντιθέτως, μόλις ξανάνοιξε ο κ. Παπανδρέου το στόμα του! Πράγμα που μας θύμισε πόσο ανέβαιναν τα spreads, κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του, μετά την εκλογή του στην πρωθυπουργία και μέχρι να μας επιβάλει το Μνημόνιο…
Τη στιγμή που η αντιπολίτευση φέρεται όσο υπεύθυνα δεν έχει φερθεί ποτέ καμία αντιπολίτευση, διακινδυνεύοντας ακόμη και την εκλογική και πολιτική αξιοπιστία της (αφού με το να μη ζητάει εκλογές δημιουργεί σε τμήμα του κόσμου υποψίες ότι δεν επιθυμεί την ανάληψη της εξουσίας στο παρόν στάδιο), ο αδίστακτος κ. Παπανδρέου λυσσομανάει που η ΝΔ αρνείται να τον ακολουθήσει στην ανευθυνότητα και σπρώχνει κι άλλο τη χώρα προς το γκρεμό!
Δεν του φτάνει η καταστροφή που έχει επιφέρει από τις 4 Οκτωβρίου 2009 και μετά!
Και έρχεται και απειλεί σχεδόν ευθέως ότι αν τολμήσουμε να μην υποταχθούμε, αν τολμήσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε αντιρρήσεις στη συνεχιζόμενη διάλυση της χώρας και ειδικά μάλιστα αν τολμήσουμε να μην του πούμε και το μεγάλο «ευχαριστώ» στις περιφερειακές εκλογές, θα μας καταστρέψει αυτός μια ώρα αρχύτερα, βάζοντας από μόνος του τη χώρα στη δίνη της πολιτικής αποσταθεροποίησης!
Αυτό που κάνει ξεπερνάει τα όρια του εκβιασμού, ξεπερνάει τα όρια του χείριστου πολιτικού αμοραλισμού και αγγίζει τα όρια της συνειδητής ανατίναξης της πορείας της χώρας, μόνο και μόνο χάριν της ικανοποίησης του πληγωμένου του πριγκηπικού εγώ!
Πάλι καλά που ζητάει μόνον να τον ξαναψηφίσουμε, και δεν μας ζητάει και χειροκρότημα και επευφημίες για «αυτά που έκανε για τη χώρα», όπως είχε το θράσος να μας πει στη διακαναλική…
Τελικά, όμως, πιστεύω ότι μέσα μας οι περισσότεροι ευχόμαστε να υλοποιήσει τον εκβιασμό του και να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, προκειμένου να φύγει μια ώρα αρχύτερα ο αδίστακτος αυτός τύπος που μας κυβερνά.
Έχουμε πια ένα θαυμάσιο λόγο για να τον καταψηφίσουμε: Για να τον αναγκάσουμε να πραγματοποιήσει την «απειλή» του για εκλογές, για να δει τότε και ποια θα είναι η απάντηση του ελληνικού λαού, για το αν θέλει να συνεχίσει να κυβερνιέται από αυτόν!
Ούτε ελικόπτερο δεν θα μπορέσει τότε πια να βρει για να δραπετεύσει από την οργή του λαού!
Επώνυμος
Πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ