ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.10

Οι Γερμανοί αποκαλύπτουν την «ελληνική» απάτη σε …συνέχειες

Η χολερική Bild Zeitung ξανακτυπά!

Είναι γνωστό, πως οι μισοί Γερμανοί είναι φλεγματικοί, σαν τους Βρετανούς και οι άλλοι μισοί είναι όμως χολερικοί, που δεν χαρίζουν δηλαδή κάστανα. Αυτή η τελευταία μερίδα των Γερμανών δεν μπορεί να χωνέψει ακόμα, το ότι μια ασήμαντη χώρα, όπως η Ελλάδα, κατάφερε να κλονίσει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Δεν μπορούν να χωνέψουν το ότι «κάτι» τους ξέφυγε, στον τόσο προσεκτικό τους σχεδιασμό, και ότι έπρεπε τώρα να ανασυγκροτηθούν και να προχωρήσουν σε κινήσεις εκτάκτου ανάγκης… πάλι εξαιτίας της Ελλάδας (αρκετοί ηλικιωμένοι Γερμανοί, που είχαν ζήσει τον  «γερμανικό θρίαμβο» του Β’ ΠΠ, μου έχουν δηλώσει προσωπικά, πως θεωρούν την Ελλάδα ως την αιτία που έχασαν τον πόλεμο). Μεγάλο είναι το μένος αυτής της μερίδας των γερμανών και αυτό φαίνεται, από την σειρά άρθρων που ξεκίνησε χθες η λαϊκή εφημερίδα BILD, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Η Bild αποκαλύπτει! Το Ευρω-ψέμα. Έτσι μας παγίδευσαν οι Έλληνες».

Στη σελίδα που δημοσιεύεται το άρθρο ο τίτλος είναι: «Μυστικά έγγραφα: Ελλάδα. Πώς η Αθήνα πήρε με απάτες το ευρώ», ενώ στο τίζερ υπογραμμίζεται πως «η Bild έκανε έρευνες στην Αθήνα, στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες, μίλησε με εμπλεκόμενους, βρήκε απόρρητα έγγραφα: Οι Έλληνες είπαν ψέματα – και όλοι οι άλλοι τα δέχτηκαν».
Το ενδιαφέρον είναι, πως μολονότι η εφημερίδα διαπιστώνει πως κάποιοι «…άλλοι τα δέχτηκαν», εντούτοις εστιάζει μόνο στα όσα συνέβησαν από ελληνικής πλευράς, φανερώνοντας έτσι τα «συμπλέγματα» που υποκίνησαν αυτήν την έρευνα. Μια έρευνα, που φανερό είναι πως σκοπό έχει να ικανοποιήσει μόνο τα κανιβαλιστικά ένστικτα των …ανωτέρου επιπέδου αναγνωστών (της συγκεκριμένης φυλλάδας) και να αποπροσανατολίσει.
Ας δούμε όμως τι έγραψε, για να θυμηθούμε κι εμείς κάποιες από τις πτυχές του …σήριαλ, που παίχτηκε μπροστά στα μάτια μας.
Το ρεπορτάζ -που υπογράφουν δέκα δημοσιογράφοι της εφημερίδας(!)- ξεκινά από τα μέσα της δεκαετίας του 90 και με μια στιχομυθία μεταξύ των τότε υπουργών Οικονομικών της Γερμανίας και της Ελλάδας Τέο Βάιγκελ και Γιάννου Παπαντωνίου σε σύνοδο του Ecofin. Το θέμα που συζητείται είναι το ντιζάιν του νέου νομίσματος, όπου ο κ. Παπαντωνίου φέρεται να λέει: «Απαιτώ να αναγράφεται στα χαρτονομίσματα το ευρώ και στα ελληνικά». Και ο κ. Βάιγκελ φέρεται να του απαντά: «Δεν τίθεται καν προς συζήτηση. Δεν μπορείτε να ενταχθείτε στην ευρωζώνη και πιθανότατα δεν θα ενταχθείτε ποτέ». «Κι όμως ο Τέο Βάιγκελ επλανάτο», παρατηρεί η εφημερίδα που αρχίζει να εξιστορεί την ιστορία της ελληνικής ένταξης στην ΟΝΕ. «Απόρρητα ντοκουμέντα και νέα στοιχεία καταδεικνύουν ότι πρόκειται για την ιστορία ενός εξ αρχής στημένου παιγνιδιού», επισημαίνει η Bild.
Ολόκληρη τη μετάφραση του άρθρου (από την Deutsche Welle) θα την βρείτε εδώ: Η Bild …αποκαλύπτει!
Alkimos

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: