ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.10

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ. ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Λήγοντος του μηνός Σεπτεμβρίου, ανηρτήθη στον διαδικτυακό τόπο του Εθνικού Τυπογραφείου το υπ’ αριθμ. 112 φύλλο του Α΄ τεύχους του ΦΕΚ της 13ης Ιουλίου 2010, στο οποίο δημοσιεύεται ο φερώνυμος της «διαυγείας» νόμος 3861.  Το κυκλοφορηθέν την 30η Σεπτεμβρίου φύλλο φέρει την ένδειξη «το παρόν ΦΕΚ επανεκτυπώθηκε λόγω λάθους».  Λόγω (όχι λάθους, αλλά) του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του περιεχομένου του [το διαβόητο «Πρόγραμμα Διαύγεια» αποτελεί ένα εκ των θεμελιωδών πυλώνων του παπανδρεϊκού ραγκουσισμού], επιχειρήσαμε μια λέξη προς λέξη αντιπαραβολή των δυο ταυταρίθμων ΦΕΚ:  του αρχικού, δια του οποίου σύμπας ο Δημόσιος Τομέας κατηυγάσθη υπό της ραγκουσιανής διαυγείας, και του επανεκτυπωθέντος «λόγω λάθους».  Η απειρία, η βιασύνη, ίσως και ο …καταρράκτης, δεν μας επέτρεψαν να εντοπίσουμε έτερο «λάθος», εξ αιτίας του οποίου εγένετο (μετά από 75-και βάλε… ημέρες) η επανεκτύπωση ενός τόσο σημαντικού για το γεωργοπαπανδρεϊκό οικοδόμημα νόμου, πλήν του πενταετούς ταξιδιού των ΠΑΣΟΚονομοθετών στο παρελθόν.  Όμως, επειδή αμφότερα τα πανομοιότυπα ΦΕΚ καθιερώνουν (ή μάλλον πομπωδώς «επιβάλλουν») την «διαύγεια», δεν έχουμε  άδικο -και ημείς οι ταπεινοί υπήκοοι- όταν λέμε ότι οι άνθρωποι είναι εκτός (τόπου και) χρόνου…..
οπωπητήρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: