ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.10

Όπλο μικροκυμάτων σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν

Το «Σύστημα Ενεργού Άρνησης» εκπέμπει μια αόρατη δέσμη που λειτουργεί όπως οι φούρνοι μικροκυμάτων

Ουάσινγκτον
 'Ένα καινούργιο όπλο μικροκυμάτων, σχεδιασμένο να απωθεί τον εχθρό δημιουργώντας ένα αφόρητο αλλά ακίνδυνο αίσθημα καψίματος στο δέρμα, βρίσκεται πλέον στη διάθεση των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

Το Σύστημα Ενεργού Άρνησης ή ADS είναι ένα από τα νεότερα «μη θανατηφόρα όπλα» που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό του αμερικανικού Πενταγώνου.

Εκπέμπει μια αόρατη δέσμη που λειτουργεί όπως οι φούρνοι μικροκυμάτων και θερμαίνει τα μόρια νερού σε απόσταση έως και 500 μέτρων.

Τα μικροκύματα του ADS δημιουργούν έτσι μια αφόρητη αίσθηση καύσου, δεν προκαλούν όμως έγκαυμα καθώς δεν διεισδύουν στο δέρμα σε βάθος άνω του μισού χιλιοστού και δεν αυξάνουν τη θερμοκρασία πάνω από τους 50 βαθμούς Κελσίου.

Το όπλο έχει δοκιμαστεί 11.000 φορές σε 700 εθελοντές, ανάμεσά τους και δημοσιογράφοι. Κανείς δεν υπέστη μόνιμες βλάβες, όλοι όμως αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν για να γλιτώσουν τον πόνο, και πολλοί δεν κρατήθηκαν και άρχισαν να ουρλιάζουν.

Όπως αναφέρει την Παρασκευή το BBC, εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού επιβεβαίωσε ότι το όπλο βρίσκεται στο Αφγανιστάν, διευκρίνισε όμως ότι ακόμα δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για τη χρήση του.


Το ADS αναπτύχθηκε από την Κοινή Διεύθυνση Μη Θανατηφόρων Όπλων του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, σε συνεργασία με την εταιρεία οπλικών συστημάτων Raytheon.
Αναπτύχθηκε κυρίως για τον έλεγχο του πλήθους σε διαδηλώσεις, για σταθμούς ελέγχου σε δρόμους και σε λιμάνια, καθώς και για στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Ο ορθογώνιος πομπός της ακτίνας είναι σχεδιασμένος για εγκατάσταση πάνω σε οχήματα Humvee.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: