ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.10

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Μεγάλη πτώση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της εικόνας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου καταγράφει η έρευνα της GPO για το Μέγκα που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Το εντυπωσιακό είναι ότι η πτώση, που ξεπερνά το 10% έχει συνετελεστεί μέσα στους τελευταίους δυο μήνες και εμφανίζει μια απρόβλεπτη δυναμική.
Στο ερώτημα “πώς κρίνετε την κυβέρνηση;” το 66,8% απαντούν αρνητικά και το 32% θετικά. Τα αντίστοιχα ποσοστά πριν από 50 ημέρες στην έρευνα της ίδιας εταιρίας ήταν 57% θετικά και 40% αρνητικά. Η εικόνα του Γιώργου Παπανδρέου πλήττεται καίρια με το 39,8% να τον κρίνουν θετικά και το 58,9% αρνητικά, ενώ στην προηγούμενη δημοσκόπηση τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 49,6% υπέρ του και 48,4% κατά.
Για τη Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά τα ποσοστά παραμένουν σταθερά, η βελτίωση όμως σε σύγκριση με το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου είναι σαφής.
Στο ερώτημα αν η κυβέρνηση έχει δικό της σχέδιο ή κινείται αποκλειστικά με γνώμονα το μνημόνιο, το 77,5% των ερωτηθέντων απαντούν ότι για την κυβέρνηση υπάρχει μόνο το μνημόνιο και μόνο το 16,7% ότι υπάρχει σχέδιο.
zoom

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ 100% ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΕΧΘΡΟ...
ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΖΕΨΕ 300 ΑΤΟΜΑ! 200 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 100 ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ !!! [ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ 22/10/2010]
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 7/11/2010 ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ .ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ -ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ... ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΝΟΝΙΑΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ...
Η ΑΠΟΧΗ , ΤΟ ΑΚΥΡΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΨΗΦΟΙ..
ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ...

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΚΕ Σε Ελεύθερη Πτώση Τζέφρις, Αντώνης και Καρατζαφέρ, μετά τις ΚΕΝΟτόμες Ιδέες τους και τις Γκρίζες Ζώνες της Παραοικονομίας τους!!!! >>>>> ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΜΕ ...ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

Ιδεοπηγή είπε...

Φίλε Ορίζοντα καλημέρα, έχουμε δύο λύσεις ή παίρνουμε τον φίλο Μπαρμπανίκο με την γκλίτσα του και πάμε στη διαβούλευση του Τζέφρυ ή πιάνουμε τις βουνοκορφές να θαυμάσουμε την πτώση.
Γειά σου φίλε Μπαρμπανίκο, βάστα γερά. Μετά από κάθε χειμώνα έρχεται η άνοιξη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΕΝΕΚΟΣ
Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ
Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΑΑΡΑΣ
[τραγουδιστα-παμε παλι]