ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.10

Αποκάλυψη σοκ από Γιούνκερ: "Σας αφήσαμε να χρεωκοπήσετε"



- "Εγώ δεν θα μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα", δήλωσε ο Γιούνκερ

- Γαλλία και Γερμανία έπαιξαν παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας

- Ενώ ήξεραν οι Ευρωπαίοι συνέχιζαν να μας δανείζουν βγάζοντας χρήματα στις πλάτες των Ελλήνων

Όλοι φαίνεται πως γνώριζαν ότι σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα έφτανε στο χείλος του γκρεμού, όμως κανείς δεν είπε τίποτα γιατί όπως φαίνεται τους βόλευε. Το εξοργιστικό είναι όμως...
όχι ότι γνώριζαν, αλλά βλέποντας την καταστροφή της Ελλάδος, συνέχιζαν να μας δανείζουν, βγάζοντας λεφτά στις πλάτες μας, αλλά και για να έρθουν μετά ως "σωτήρες" με το μνημόνιο.

Ο επικεφαλής των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, δήλωσε σήμερα, χωρίς να έχει τύψεις, ότι οι Ευρωπαίοι γνώριζαν "ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει" την δημοσιονομική κρίση που την έπληξε στις αρχές του έτους.

"Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά όχι με την αντιμετώπιση της το τελευταίο έτος, έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί πριν απο δυο ή τρεις δεκαετίες", δήλωσε ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

"Αλλά ήταν φανερό ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτό το είδος του προβλήματος, και ήξερα ότι το πρόβλημα αυτό θα έφθανε, διότι συζητούσαμε, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τρισέ στην ΕΚΤ, η Επιτροπή (ευρωπαϊκή) και εγώ ο ίδιος, για τις προοπτικές γιαυτό που δεν ήταν τότε γνωστό, όπως αυτό που αποκαλούμε ελληνική κρίση", είπε.

Ο Γιούνκερ παραδέχθηκε ότι Γαλλία και Γερμανία φρόντισαν να αποσιωπήσουν το θέμα γιατί κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την χώρα μας. "Ήξερα ακόμα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά απο τις εξαγωγές τους (...) προς την Ελλάδα", είπε χαρακτηριστικά.

Και το χειρότερο που είπε; "Εγώ δεν θα μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα".

Γιατί δεν μπορούσε όμως να το πει δημόσια ??? 
Τα συμφέροντα που είχαν οι ευρωπαϊκές χώρες αν η χώρα μας οδηγείτο στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα είναι τεράστια αφού πλέον εις βάρος μας μπορούν και βγάζουν ακόμη περισσότερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ με το μνημόνιο μας έχουν πλέον στο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: