ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.10

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ............ Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ!!



Η επανάσταση του αυτο-ανόητου

Πούπα Μομφεράτου
Στις 12/9/2010 ο Πρωθυπουργός Γεώργιος έκανε τον απολογισμό του έτους της

Καί τί δέν είπε ο άνθρωπος! Κυρίως όμως επικεντρώθηκε στην εισαγωγή της ομιλίας του στο «η επανάσταση του αυτονόητου έχει αρχίσει»!
Αρχισε λοιπόν και εκείνος τον απολογισμό του απο την ευφυέστατη ρήση ότι επιτέλους απογράψαμε το δυναμικό των δημοσίων υπαλλήλων. 
Φοβερό κυβερνητικό επίτευγμα που εντάσσεται μέσα στην κατηγορία του αυτονόητου, αλλά μιάς και το αυτονόητο θέλει την επανάστασή του, μπαίνει και αυτό στον κυβερνητικό απολογισμό.

Μετά πέρασε στην επανάσταση του ασφαλιστικού. Διότι είναι επανάσταση να δουλεύεις μέχρι τα βαθιά γεράματα, όπως είναι επανάσταση να παίρνεις μιά βασική σύνταξη και έξω απο την πόρτα. Και για όποιον δέν έχει διαβάσει το ασφαλιστικό τερατούργημα εμπνεύσεως τρόικας και υπογραφής Λοβέρδου εδώwww.hellenicparliament.gr/

Μετά πέρασε στην επανάσταση της δικαιοσύνης με την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου. Φοβερή επανάσταση, δέν μπορώ να πώ! Τόσο φοβερή που αρπάξαμε και μιά περαίωση καπέλο, έτσι για να εμπεδώσουμε καλύτερα την φορολογική δικαιοσύνη.

Μετά πέρασε και στην ακόμα μεγαλύτερη επανάσταση (η έκφραση δική του) αυτήν του Καλλικράτη. Εννοεί τον Καλλικράτη του μνημονίου βεβαίως-βεβαίως, όπου οι περιφερειάρχες και οι δημοτάρχες θα γίνουν κοινοί φοροεισπράχτορες, διότι ώς γνωστόν και στις αγαπητές πέτρες θα τρέξουν (κατ΄εντολήν μνημονίου) να κόψουν τον σβέρκο τους και να εξασφαλίσουν 5 δις ευρώ.

Παρακάτω έπιασε την επανάσταση του διαδικτύου. Γιατί, λίγη επανάσταση εμπεριέχει η απόφαση να αναρτώνται στο διαδίκτυο οι υπουργικές αποφάσεις? Είναι σπουδαία επαναστατική πράξη η ανάρτηση στο διαδίκτυο η οποία χρειάζεται και πολλά επαναστατημένα δίκανα. Αμ πώς!

Και για να μήν νομίζετε ότι κάπου εδώ τελειώνει η επανάσταση της κυβέρνησης Παπανδρέου, δέν παρέλειψε να αναφέρει και την επανάσταση της εμπορευματοποίησης της υγείας, διότι ώς γνωστόν η υγεία δέν δύναται να λειτουργεί ώς δημόσιο αγαθό. Τρία ευρώ την ημέρα τον γιατρό τον κάνουν πέρα, λέει μιά λαική ρήση. Και είναι μιά επαναστατική πραγματικότης, όπως και να το κάνουμε. Τώρα θα δείς πώς μειώνονται τα ελλείμματα της υγείας, διότι ο πονηρός-αντιδραστικός άρρωστος δέν θα παριστάνει πλέον τον άρρωστο για να στριμώχνεται στα δημόσια ιατρεία-νοσοκομεία άμα του ρίξεις το αντίτιμο στην μάπα. Θα το σκέφτεται εις διπλούν.

Μετά ο κ. Παπανδρέου πέρασε στην επανάσταση της προσέλκυσης μεγάλων επενδύσεων. Εδώ να δείς επανάσταση! Τί πράσινες επαναστατικές τσόχες, τί τσιμεντένια επαναστατικά ξενοδοχεία, τί πολυτελείς επαναστατημένες μαρίνες και επαναστατημένα ελικοδρόμεια! Μιλάμε για αληθινή επανάσταση που θα γίνει στο Ελάντα, απο τους γνήσιους επαναστάτες Καταριανούς.

Α, να μήν ξεχάσω και την μεγάλη επανάσταση των Εξεταστικών επιτροπών. Πώς λέμε «μία εξεταστική = μία επανάσταση» ? Κάπως έτσι. Και για να μήν τον αδικήσω τον άνθρωπο, εδώ σε αυτό το θέμα όντως είναι επαναστατικός. Διότι είναι πράγματι επανάσταση στην επικοινωνία να συστήνεις εξεταστικές επιτροπές οι οποίες ουδέποτε θα καταλήξουν σε συμπέρασμα.

Τελειώνοντας, η μεγαλύτερη απ΄όλες τις επαναστάσεις έγινε (απο την κυβέρνηση Παπανδρέου) όσον αφορά την αποφυγή της χρεωκοπίας. Αυτό το τελευταίο το υπερτόνισε ο Γιώργος, διότι στο επαναστατημένο μυαλό το δικό του και της κυβέρνησής του, με την χρεωκοπία τελειώσαμε. Πάπαλα! Δέν υφίσταται! Ολα αυτά που λέγουν οι ξένοι και οι ντόπιοι οικονομολόγοι είναι προιόντα της αντίδρασης που ώς γνωστόν ορμάει σε μιά επαναστατημένη και όχι χρεωκοπημένη χώρα για να της αλλάξει τα φώτα και την ρότα. Αλλά αυτό το πράγμα ο Γεώργιος δέν πρόκειται να το αφήσει να συμβεί ποτέ. Διότι τον λαό μπορούμε κάλλιστα να τον χρεωκοπούμε καθημερινώς, αλλά την χώρα ποτέ.

Κάπου εδώ τελείωσε και η πρωθυπουργική παράσταση, για την οποίαν παράσταση οι κακές γλώσσες της ιστορίας θα την εγγράψουν σάν την επανάσταση του αυτοανόητου.

Οσο για τα γιαούρτια, τις πέτρες και τα παπούτσια, πάλι οι κακές γλώσσες έγραψαν ότι  αναγνωρίστηκαν να ύπτανται μετά το πέρας αυτής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΟΠΙΑ; ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ - ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΟ ΑΛΙΕΝ-ΠΙΘΗΚΟΣ-ΑΥΤΟΑΝΟΗΤΟΣ-ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ 1]ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ GREEKLISH? 2]ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΙ ΑΣΠΙΔΑ DNT? 3] ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΕΝΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ-ΠΛΑΣΜΑ? 4]ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Η ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ? π.χ ΛΕΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ , ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΑΝΤΙ ΜΟΥΝΟΔΡΟΜΟ [=ΑΠΑΤΗ], ΛΕΕΙ ΣΩΖΩ ΑΝΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΠΛΗΡΩΣ, ΛΕΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΛΕΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΝΤΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗ ΑΔΙΕΞΟΔΟ κοκ…..