ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.10

Με παραίτηση προειδοποιεί ο Πανταλάκης της Αγροτικής Τράπεζας για τα καμώματα της Κυβέρνησης.


Με παραίτηση  προειδοποιεί ο Πανταλάκης
Σε αναδιάρθρωση της Αγροτικής Τράπεζας και πάγωμα της αύξησης Μ/Κ/ για τη συγχώνευση της με το Ταμείο Παρακαταθηκών και  Δανείων οδήγησαν τα «καρφώματα».
Ο διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας Θ. Πανταλάκης,, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είχε ειδοποιήσει την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό από τη Δευτέρα κιόλας, ότι προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του, γεγονός που θα δημιουργούσε μεγάλη αναστάτωση στον τραπεζικό τομέα. Ο λόγος ήταν ότι, ενώ είχε λάβει διαβεβαιώσεις ότι η Αγροτική Τράπεζα σε συγχώνευση με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων θα προχωρούσε σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με σκοπό να αποτελέσει τον κρατικό πυλώνα στον τραπεζικό τομέα -όπως είχε ο ίδιος εισηγηθεί- κάποιοι «άσπονδοι φίλοι» του από την κυβέρνηση φρόντισαν να «καρφώσουν» την υπόθεση σε εκπροσώπους της Τρόικας. Εκμαίευσαν με αυτό το «κάρφωμα», εντολή να μην επιβαρυνθεί το Δημόσιο με τα 240 εκατ.  που προορίζονταν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Μόλις την Τρίτη, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, επιλέχθηκε η λύση του Σολομώντος: Δηλαδή δεν αποφασίστηκε ούτε αύξηση Μ/Κ, ούτε μη αύξηση Μ/Κ, αλλά να παραπεμφθεί η αναδιάρθρωση της Αγροτικής, στις τρεις συμβούλους τράπεζες (Deutsche -lazarbank - HSBC) που είχε προσλάβει το Δημόσιο για να εκτιμήσουν την πρόταση Σάλλα, η οποία στην πορεία αποσύρθηκε.
Σύμφωνα με κύκλους  της Αγροτικής Τράπεζας, ο λόγος που «κάρφωσαν» την πρόταση Πανταλάκη και σπρώχνουν στην απόρριψη της ιδέας του, ήταν ότι αν δεν συγχωνευτεί η Αγροτική με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ο μόνος δρόμος για την Τράπεζα είναι το ταμείο στήριξης τραπεζών του ΔΝΤ. Πίσω από την προσπάθεια αποτυχίας του σχεδίου Πανταλάκη φέρονται να είναι τραπεζίτες του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι βρίσκονται στον προθάλαμο και αυτοί του Ταμείου, αλλά θα προτιμούσαν να δοκιμαστεί πρώτα στο «crash test»του ΔΝΤ, η Αγροτική.
Όπως ισχυρίζονται στην Αγροτική, η προσπάθεια να «σπρώξουν» την Αγροτική στον έλεγχο του ΔΝΤ είναι και ο εύκολος τρόπος για να ανατραπεί η εικόνα του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα, η οποία προβλέπει για το μέλλον στην ουσία 2,5 τράπεζες: Την Εθνική Τράπεζα με όσες συγχωνεύσεις επιτύχει, μια κρατική τράπεζα αποτελούμενη από την Αγροτική Τράπεζα και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και μια τρίτη αποτέλεσμα της συγχώνευσης των υπολοίπων ιδιωτικών 
 Το κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: