ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.10

ΓΑΠ: "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ"........... ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ... ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ο κοινός απατεώνας τολμά ανερυθρίαστα να θεωρεί την αποψίλωση της χώρας και το πλιάτσικο των τροικανών , ως θεάρεστο έργο αλλά και να θέτει τον εαυτό του ως Σωτήρα για τα δεινά των Ελλήνων που ο ίδιος επισώρευσε. 

Ο Γκάνγστερ ΓΑΠ τολμά απροκάλυπτα να εκβιάζει τον ίδιο λαό που του έδωσε την εξουσία. Τολμά να θέτει τα γνωστά εκβιάστηκα διλλήματα προκειμένου να του δοθεί ο χρόνος να φέρει εις πέρας την διατεταγμένη αποστολή του. 
Αυτή την φορά όμως οι αναίσχυντος πολιτικός λόγος του  , οι τελευταίες αποκαλύψεις για την ύβρη του προς τον ελληνικό λαό που τους κατηγόρησε ως διεφθαρμένους και τεμπέληδες , το απροκάλυπτο ψεύδος και η εξαπάτηση που πρόσφερε προκειμένου να πάρει την εξουσία θα οπλίσουν την συνείδηση των πολιτών για να δοθεί η κατάλληλη απάντηση !!!!!

GEORGE GO HOME......................... ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: