ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.10

Χ. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ : ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ;

Σε ερώτηση που ανέπτυξε χθες στη Βουλή, σχετικά με την αξιοποίηση του Ελληνικού, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε σε δύο παλαιότερες δηλώσεις του πρωθυπουργού, στις οποίες ο Γιώργος διετύπωνε τη θέση ότι ο χώρος του παλαιού αεροδρομίου πρέπει να γίνει ενιαίο πάρκο. Απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χάρης Παμπούκης είπε τα εξής: «Τώρα εσείς τι θέλετε, να καταγγείλουμε τον πρωθυπουργό επειδή είπε αυτό, δηλαδή κάτι μη ρεαλιστικό; Δεν νομίζω ότι είπε κάτι τέτοιο ο πρωθυπουργός και, εν πάση περιπτώσει, δεν νομίζω ότι εγώ μπορώ να στερηθώ σοβαρότητος και να πω ότι θα γίνει το μεγαλύτερο πάρκο του κόσμου». Δεν χωρεί αμφιβολία ότι, λόγω της μακροχρόνιας φιλίας του με τον πρωθυπουργό, η γνώμη του Χάρη για τη σοβαρότητα των λόγων του Γιώργου είναι η εγκυρότερη! (Είναι όμως ανάγκη να την εκφράζει και δημοσίως;)
του κ. Στεφάνου Κασιμάτη, από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελα ντε μικρο κι ανευθυνο παιδι ειναι... που θα παει θα προσγειωθει!
Μηπως εχει και καμια σοβαρη ευθυνη;
Παγκαλος-Ραγκουσης-Παμπουκης-Τροικα-συμβουλοι αυτοι κυβερνουν!

Ανώνυμος είπε...

ΚΕ ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΟ ΑΛΙΕΝ-ΠΙΘΗΚΟΣ-ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ 1]ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ GREEKLISH? 2]ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΙ ΑΣΠΙΔΑ DNT? 3] ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΕΝΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ-ΠΛΑΣΜΑ? 4]ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Η ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ? π.χ ΛΕΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ , ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΑΝΤΙ ΜΟΥΝΟΔΡΟΜΟ [=ΑΠΑΤΗ], ΛΕΕΙ ΣΩΖΩ ΑΝΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΠΛΗΡΩΣ, ΛΕΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΛΕΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΝΤΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗ ΑΔΙΕΞΟΔΟ κοκ…..