ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.10

Η θεωρία του “θαμπού δαχτυλιδιού” και πάλι.

Αν ο Κομφούκιος ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ θα έλεγε για την περίπτωση μας.



Όταν τσινάει το ΠΑΣΟΚ δώσε δυο χαστούκια στο Σημίτη. Αν δεν ξέρεις το γιατί δεν πειράζει… ξέρει  αυτός. Όταν τσίναει η χώρα δώσε δυο χαστούκια στην δεξιά… και πάλι αυτοί θα ξερουν το γιατί”.
Κουμφούκιος

Ως συνήθως όπου μπαίνει Γιωργάκης τα κάνει μάνταρα. 
Είδαμε και πάθαμε να σώσουμε την Κύπρο από τα νύχια του Ανάν αλλά από ότι φαίνεται χάνουμε την Μακεδονία το αιγαίο και απειλείται με «αυτοδιοίκηση» η Θράκη.  

Παραλληλα ζούμε την χρεωκοπία, απαξίωση αυτό εξευτελισμός, ΔΝΤ και η Ελλάδα διεθνώς περίγελος, και σε εσωτερική κοινωνική κρίση. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της 11μηνης  παρουσίας του ως πρωθυπουργού και έπεται συνέχεια. 
Οι καιροί πλησίασαν για να αποδειχτεί το, που οφείλεται η χρεωκοπία της Ελλάδος. 
 Η ΕΕ ζητά εξεταστική και η Ελλάδα έχει δεσμευτεί να την κάνει κατά δήλωση Πεταλωτή.

Όταν το 2004 και το 2007 ο Γιωργάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραμανλή ζήσαμε  απίστευτες στιγμές και θεωρίες Στην πρώτη περίπτωση έφταιγε το “θαμπό το δαχτυλίδι,” και στην δεύτερη ήταν η υπονόμευση από τους Σιμητικούς  και τα ΜΜΕ που ήθελαν να βάλουν στο κόμμα και πάλι τον Σημίτη μέσω του Βενιζέλου. Τίποτα από αυτά δεν ή αν αλήθεια. αλλά έχουμε πει  ότι πιστεύει η κοινή γνώμη γίνεται τελικά αλήθεις

Όταν ο ΓΑΠ έγινε τελικά πρωθυπουργός και τα έκανε μαντάρα ζήσαμε σε ένα Ριμεικ της θεωρίας του Θαμπού δαχτυλιδιού. Ο Γιωργάκης φόρτωσε τα πάντα στο Καραμανλή και ο Καραμανλή δεν είπε λέξη. Έφταιγε.  

Μα τηρουμένων των αναλογιών αν το δαχτυλίδι του ΠΑΣΟΚ  δόθηκε θαμπό στον ΓΑΠ από έναν πρώην πρωθυπουργό, τότε το  θαμπό  δαχτυλίδι μιας χρεοκοπημένης χώρας  θα έπρεπε να πηγαίνει πίσω  τουλάχιστον μια μεταπολίτευση. Όλοι οι πρωθυπουργοί συνωμότησαν για να πάρει το δαχτυλίδι θαμπό ο ΓΑΠ.
Μια μεταπολίτευση ήταν λάθος η ζωή μας ήταν λάθος και στημένη πάνω σε ψευδή στατιστικά στοιχεία. Και στο Βάθος η να ΕΕ ζητά εξεταστική και η Ελλάδα έχει ήδη δεσμευτεί να την κάνει κατά δήλωση Πεταλωτή.
Για να διευκολύνει και τον Σαμαρά  ο ΓΑΠ, ώστε να «καταδώσει» τον Καραμανλή και να ξελεκιάσει το κόμμα του,  έδωσε και «λίγο από Σημίτη» σε συσκευασία δώρου. Με φιογκάκι και καρτελίτσες σαν σε γενέθλια.  
Πρότεινε στεγνά Ανταλλαγή. Ταυτόχρονα χτυπώντας το Σημίτη εφάρμοσε τα διδάγματα του Κομφούκιου -τόσο στο ΠΑΣΟΚ που σφάζεται για το ΔΝΤ και την περαίωση -όσο και στην Χώρα. Δυο χαστούκια στο Σημίτη ένα στην δεξιά και πορεύεσαι.

Ας μην ξεχνάμε ο Σημίτης είναι ο συνήθης ύποπτος στην αυλή του ΓΑΠ .

Για άλλη μια φορά θα  παιχτεί  η θεωρία του θαμπού μεγάλου δαχτυλιδιού και να σωθεί πολιτικά ο Γιωργάκης και η αυλή του. Το Παπανδρέικο.
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι Ευφυέστατο!  Ο Μακιαβέλι  μπροστά τους  θα ήταν προσκοπάκι και θα μάζευε μαργαρίτες γύρω απο το μικρό σπίτι στο λιβάδι .  Κλίνω το γόνυ γοητευμένος.
Βέβαια ο Σημίτης αντέδρασε  και αντί να πει ένα «άντε και…  γαμ@@@ λογοκρισια @@%$$@ μπιπ! μπιπ! Λογοκρισία»…. είπε με  πολιτικό τακτ  “όχι λίγο Σημίτη” αλλά «όλο τον Σημίτη» υποδηλώνοντας ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μα αν τον πιάσεις από την μύτη θα σκάσει.

Φταίει  όμως και ο ίδιος που τους ανέχεται.

Μια να κάνει έτσι με το χέρι και η Ελλάδα,  τα spread, οι Γερμανοι, οι αγορες η ΕΕ  η ΕΚΤ και τα λεφτά όλα…θα πέσουν  στα πόδια του.
Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: